21 / 05 / 2024

Adıyamanda alt yapı çalışmaları

Adıyamanda alt yapı çalışmaları

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan alt yapı çalışmaları Kahta ilçe Çobanlı Mahallesi’nde devam ediyor.

Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı! Rekor üstüne rekor kırdı! 14 Temmuz 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından yükselişe geçerek rekor üstüne rekor kırdı. Gram altın dün 1667 lira oldu. Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Temmuz 2023 altın fiyatları.

Kahramanmaraş depremi alt yapıyı nasıl vurdu? İşte madde madde hasar durumu...

Türkiye’yi yasa boğan depremlerde bir yandan enkaz altındaki son canlar çıkarılmaya çalışılırken öte yandan depremin alt yapıya olan etkisi de ortaya çıkmaya başladı.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Putin'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'alt yapı' açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin önemli bir doğal gaz alt yapısı olduğunu belirterek, Avrupa'daki tüketicilere gidecek doğal gazın fiyatının türkiye'de kurulması planlanını merkezden belirleneceğini söyledi.

BDDK'dan Emlak Katılım'a alt yapı sağlama izni!

BDDK, Emlak Katılım Bankası'na bilgi sistemleri alt yapısı sağlama konusunda izin verdi. 

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Hayri, Fatma Songurtekin ve Mahmut Başkara ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

10 adımda riskli yapı süreci!

İstanbul’da 26 Eylül 2019'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında vatandaşlar harekete geçti. Deprem sonrasında 5 bin 253 riskli bina ihbar edildi. Peki riskli yapı süreci nasıl ilerliyor? İşte 10 adımda riskli yapı süreci...

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Adıgüzel ve Mehmet Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

10 adımda riskli yapı tespiti nasıl yapılır?

Vatandaş riskli yapı tespiti yapabilir mi? Riskli olarak tespit edilen yapılar için itirazda bulunulabilir mi? Riskli yapı süreci nasıl ilerliyor? İşte 10 adımda riskli yapı tespiti...

Adıyaman Altınlı Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, 'Adıyaman- Göksu- Araban Projesi' kapsamında yapımı gerçekleştirilen tarihi Altınlı Köprüsü'nün restorasyon çalışmaları sona erdi.

Adıyamanda alt yapı çalışmaları Haberi

Adıyamanda alt yapı çalışmaları

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan alt yapı çalışmaları Kahta ilçe Çobanlı Mahallesi’nde devam ediyor. Kahta Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Çobanlı Mahallesi’ne 20 yıl boyunca alt yapı sorununu girmesi planlanan 2 kilometrelik Goriger Boru hattı döşendi. Son 1,5 yılda alt yapı da büyük değişime imza attıklarını ifade eden Başkan Toprak, “İnsanlarımızın hakkı olan hizmetleri onlara verme gayreti içerisindeyiz. Bu yüzden bizim belediyecilik anlayışımızda makamda oturmak yok, saha da çalışmak var. Bugüne kadar vatandaşlarımıza verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. İnsanımızın daha kaliteli, sağlıklı ve rahat yaşaması için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah yarınımız bugünden daha da iyi olacak, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde...