13 / 05 / 2024

adıyamanda asansörler dayanıklı mı

adıyamanda asansörler dayanıklı mı

Adıyaman'da iş merkezinin giriş katından asansör boşluğuna düşen Suriye uyruklu kişi yaralandı. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, zemine çakılan asansörde bir kadın bulunduğunu belirledi.

Kıbrıs'ta okul binalarının analiz raporları sır gibi saklanıyor! Okullar depreme ne kadar dayanıklı?

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Selma Eylem okulların depreme karşı dayanıklılığı konusunda hükümetin bir adım dahi atmadığını belirtti. 

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

Ekonomik krizlere dayanıklı en iyi 10 iş

Son yıllarda dünya genelinde yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve krizler, iş dünyasında güvenilir ve dayanıklı sektörlere olan ilgiyi artırmış durumda. İş arayanlar ve yatırımcılar için ekonomik krizlere karşı dirençli olan sektörler, istikrarlı bir gelir sağlama potansiyeli sunuyor. İşte ekonomik kri

ABD'de dayanıklı mal siparişlerinde keskin gerileme!

ABD'de dayanıklı mallara yönelik verilen siparişler, Kasım ayında beklenenden fazla gerilemeyle en sert düşüşü yaşadı.

Depreme dayanıklılık için 7 adım!

TMB 7 adımda depreme dayanıklı yapı inşa etmek için önerilerini açıkladı. Peki dayanıklı yapı üretimi için neler yapılmalı? İşte TMB'nin tespit ve önerileri...

Yaşadığınız bina depreme dayanıklı mı?

İzmir’i derinden sarsan ve can kayıplarına neden olan deprem sonrasında gözler yeniden konutların güvenirliliğine çevrildi. Peki yaşadığınız bina depreme dayanıklı mı?

Eviniz depreme ne kadar dayanıklı?

Depremin er ya da geç geleceğini bilerek çürük binalarda oturmaya devam etmenin kumar oynamakla eşdeğer olduğu İzmir depremiyle tekrar anlaşıldı. Peki yaşadığınız bina depreme ne kadar dayanıklı? Binanızda deprem riski var mı? İşte bu küçük testle öğrenebilirsiniz...

2018 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda final heyecanı!

Türkiye'de depreme dayanıklı bina bilincini artırmak adına DASK tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda üç gün sürecek final heyecanı başladı.

Gökhan Çeliktürk: Depreme dayanıklı yapılar üretilmeli!

Türkiye’nin Marmara depreminden ders çıkartmadığından dolayı Van’da aynı acıyı bir kez daha yaşadığını dile getiren Gaziantep inşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, “Sorun deprem değil depreme dayanıklı yapı üretilmemesidir” dedi.

Manisa'da binaların depreme dayanıklılığı ölçülmeli!

AKUT Manisa İl Temsilcisi Özcan "Manisa'da hala yaşadığı konutun depreme dayanıklı olup olmadığını bilmeyenler var. Manisalı vatandaşlarımız binaların depreme dayanıklılığını ölçtürmeli." açıklamasında bulundu.

Parktepe Evleri'nde 100 yıl dayanıklı Frankische borular kullanılıyor!

Başkent Ankara’da başarılı konut projelerine imza atan LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı, bir asır dayanıklılığını koruyacak bir yatırıma imza atıyor.

Şahika Grup'tan 100 yıl dayanıklı Parktepe Evleri projesi!

LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı, dayanıklılığını 100 yıl koruyacak bir yatırıma imza atıyor.

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması finali İstanbul'da başlıyor!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK) 2015’te “Dünya sallansın, sen sağlam dur” sloganıyla ikincisini düzenlediği Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nda final heyecanı İstanbul'da başlıyor.

adıyamanda asansörler dayanıklı mı Haberi

adıyamanda asansörler dayanıklı mı

Adıyaman'da iş merkezinin giriş katından asansör boşluğuna düşen Suriye uyruklu kişi yaralandı.


Turgut Reis Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki 5 katlı iş merkezinin girişinde üst kata çıkmak için bekleyen Ahmet Abdo, kabini görmeden asansöre binmeye çalışınca boşluğa düştü.     


Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, zemine çakılan asansörde bir kadın bulunduğunu, Suriyeli Abdo'nun da kabinin üzerine düştüğünü belirledi.


112 Acil Servis ekibince Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Abdo'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Asansör kabiniyle zemine çakılan kadın ise olaydan yara almadan...