08 / 05 / 2024

adıyamanda üstün zekalı çocuklara bilim merkezi

adıyamanda üstün zekalı çocuklara bilim merkezi

Adıyaman’da eğitim alanında yapılan atılımlarda önemli bir eksik daha gideriliyor. Vali Mahmut Demirtaş, Esentepe Mahallesi'nde üstün zekalı ve üstün yeteneğe sahip çocuklar için 16 dersikli Bilim Sanat Merkezi yapılacağını açıkladı....

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. İki hafta öncesine kadar rekor üstüne rekor kıran altın, sert düşüş yaşadı. Ons altın 2321 dolara kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti. Bugün altın fiyatları ne kadar? 30 Nisan 2024 altın fiyatları...

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

Altın uçmadı, resmen fırladı! 1 gramı bile olan yaşadı! 19 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Ons altın yüzde 0,03 yükselerek 1948 dolar oldu. Altın fiyatları yeni haftanın başından itibaren uçmadı resmen fırladı. 1 gramı bile olan yaşadı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ka

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler artmaya devam ederken dolar/TL yukarı bugün yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı! Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira?

1 doları olan bile yaşadı! Dolar bugün rekor kırdı! Doları olanlar çabuk bu rakama bakın!

28 Mayıs pazar günü gerçekleştirilen seçimlerden sonra, dün tarihin en yüksek seviyesine ulaşan dolar/TL kuru bugün tekrar rekor kırdı. 1 doları olan bile yaşadı! Dolar bugün rekor kırdı! Doları olanlar çabuk bu rakama bakın!

Hepsi Burada'dan gençlere büyük kampanya! Üstün ses kalitesini daha ucuza alın

Hepsi Burada'dan ''Edifier W820NB ANC'' kulaklık için en uygun fiyatı kullanıcılara sunuyor. Heyecan verici ürün Edifier W820NB Plus olarak adlandırılan bu kulaklık, genellikle premium ve üst düzey ürünlerde bulunan özellikleri sunan kablosuz bir kulaklıktır.

BİLSEM sorgulama ekranı nereden bakılır? 2023 değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Üstün zekalı ve yetenekli öğrencilere yönelik Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri'nin (BİLSEM) bireysel değerlendirme sonuçları bugün Millî Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi http://meb.gov.tr adresi üzerinden açıklandı.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Yedi çekmeceli derin dondurucu ile yiyecekleriniz üstün koruma altında! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş hacme sahip olmayan derin dondurucusunu  değiştirmek isteyenler için Vestfrost; yedi çekmecesi bulunan üstün soğutma teknolojisine sahip derin dondurucuyu tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Beko Çift Kapılı No Frost Buzdolabı 12.669 TL! En uygun fiyata nerden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya teknolojisiyle adından çokça söz ettiren Beko bu sefer çift kapılı no frost buzdolabı ile karşımıza çıkıyor. Geniş iç hacim,üstün teknoloji soğutma sistemi ve raflarının çokluğu ile kalabalık ailelere hitap ediyor. İşte ürün hakkında bilmeniz gerekenler ve güncel fiyat listesi.

Gram altının 11 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Altın satacaklar durun! Bu rakamı görmeden adım atmayın!

Altın fiyatları Fed faiz kararının ardından yükselişe geçerken son günlerde tekrar düştü. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altının 11 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Altın satacaklar durun! Bu rakamı görmeden adım atmayın!

Peugeot Expert Van 0 faiz fırsatıyla satışta! Üstün yakıt ekonomisi! 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Van, Kasım ayına özel 0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Üstün yakıt ekonomisiyle dikkat çeken Expert Van fiyatları merak ediliyor. Peki Peugeot Expert Van fiyatları bu ay ne kadar? En ucuz Peugeot Expert Van kaç TL? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

İş Bankalı olanlar yaşadı! Hediyeniz kapınızda! İşte detaylar!

İş Bankası yeni kampanyalarını tanıtmaya başladı. İş Bankası olanlar yaşadı. Şartları sağlayanlara 150 TL hediye edilecek. İşte detaylar!

adıyamanda üstün zekalı çocuklara bilim merkezi Haberi

adıyamanda üstün zekalı çocuklara bilim merkezi


Adıyaman’da eğitim alanında yapılan atılımlarda önemli bir eksik daha gideriliyor. Vali Mahmut Demirtaş, Esentepe Mahallesi'nde üstün zekalı ve üstün yeteneğe sahip çocuklar için 16 dersikli Bilim Sanat Merkezi yapılacağını açıkladı. 


Merkez Esentepe Mahallesi'nde yapılacak 16 derslikli Bilim Sanat Merkezi'nin 6 bin metre karelik bir alana sahip olduğunu ve uygulanacak projenin ihalesinin yapılarak temelinin atıldığını belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Bu merkezde üstün zekalı ve üstün yeteneğe sahip çocuklar eğitim alacak. Adıyaman'da böyle üstün zekalı çocuklarımızın eğitim alacakları bir alan yoktu. Bu eksikliği de gideriyoruz. Temeli atılan bu merkezimizi 350 günde tamamlayarak 2014 yılında bitirmeyi hedefliyoruz. Bu okulumuzun bitirilmesi ile ilimizde yaklaşık 500 üstün zekalı çoğumuz burada eğitim ve öğrenimine devam edecektir. Üstün zekalı çocuklarımızın yeteneklerinin en iyi şekilde geliştirilmesi ve ülkemize...