04 / 05 / 2024

Adıyamandaki turizm projeleri

Adıyamandaki turizm projeleri

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinden konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin açıklama: Çok önemli bir adım

TÜROB Başkanı Eresin, haksız kazancın önüne geçilmesi amacında ve daha da önemlisi hem güvenlik hem hijyen sebepleriyle çok önemli bir adım olarak değerlendirdi.

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Can İstemi, Emel Arslan, İbrahim Kütük, Kutban Beşbaş ve Seyfettin Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Fatih Adıgüzel ve Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Fcc Proje Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fcc Proje Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Çadırcı tarafından kuruldu.

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Anıl Adıbelli tarafından kuruldu.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Mineo Otel Turizm İşletmeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mineo Otel Turizm İşletmeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akyol ve Mehmet Fatih Adıyaman ortaklığında kuruldu.

Adıyamandaki turizm projeleri Haberi

Adıyamandaki turizm projeleri

Adıyaman son yıllarda sanayi yatırımları ile öne çıkıyor. Eğitimden sağlığa, enerjiden gıdaya kadar birçok alanda sayısız projenin hayata geçirildiği Adıyaman bu yükselişini sürdürmek için çalışmalarını hızlandırdı. Şehir, son verilere göre 2010'dan bu yana 8.1 milyar liralık fabrika ve inşaat yatırımına imza attı. Adıyaman'ın dış ticaret hacmi de rekor kırdı. 2008'den bu yana şehrin ihracatı da tam 11 kat artış gösterdi. 2006 yılında kurulan Adıyaman Üniversitesi ise sanayinin adeta beyin takımı rolünü üstlendi. Birçok üniversite-sanayi işbirliği projesine imza atan eğitim kurumunun 40'dan fazla 18 patentli buluşu da şehir ekonomisine katkı sağladı.


PETROL DE YÜZ GÜLDÜRDÜ


Türkiye'de üretilen ham petrolün yaklaşık yüzde 20'sini karşılayan Adıyaman, 2014'te petrol aramalarında en verimli sonuçların alındığı il oldu. Mevcut kapasitesini yüzde 11 artıran şehirde 39 üretim sahasındaki...