10 / 05 / 2024

Adnan Aksu biyografi

Adnan Aksu biyografi

Mimar Adnan Aksu kimdir? Mimar Adnan Aksu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Adnan Aksu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Adnan Aksu...

Adnan Menderes Havalimanı yeni iç hatlar terminali ödül aldı!

TAV İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilerek 2014 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali, "Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülü"ne layık görüldü.

Adnan Yıldırım: İzmir'i tüm dünyaya tanıtmak için çalışıyoruz!

Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım yaptığı açıklamada İzmir'de organize sanayi bölgelerinin (OSB) atıl kapasite çalıştığını belirterek, bunda komşu il Manisa'ya verilen teşviğin etkili olduğunu söyledi

Elektrik kesintisi nedeniyle THY uçağı Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaptı!

Milas - Bodrum Havalimanı’nda elektrik kesintisi nedeniyle pistin ışıklarının kesilmesi sonucu İstanbul - Bodrum seferini yapan THY uçağı İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yapmak zorunda kaldı.

Adnan Bali: İnşaat ve AVM'lerle sürekli büyüme olmaz!

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, inşaat ve AVM’lerle sürekli büyüme olmayacağını belirterek, konut ve bağlantılı işler başlı başına kalkınma modelinin ana unsuru haline gelemez, gelmemelidir” uyarısı yaptı.

Adnan Yaşar Görmez kimdir?

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez kimdir? Adnan Yaşar Görmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Adnan Yaşar Görmez, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Adnan Menderes Havalimanı'nda seferler sis nedeniyle gecikti!

Aliağa, Foça ve Gaziemir 'de etkili olan sis, hava ve kara ulaşımını olumsuz etkiledi. Adnan Menderes Havalimanı'nda iç ve dışhat seferlerinde sis nedeniyle gecikmeler yaşandı.

Adnan Menderes Mahallesi TOKİ İlk ve Ortaokulu açıldı!

Adnan Menderes Mahallesi'ndeki TOKİ İlk ve Ortaokulu yaklaşık 1 yıldır açılamıyordu. Müteahhidin binayı Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etmemesi nedeniyle okulun açılamamasına veliler ciddi şekilde tepki gösteriyorlard

Antalya Aksu Belediyesi'nden 30 kiralık dükkan ve depo!

Antalya Aksu Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü; Murtuna ve Yurtpınar'da yer alan dükkan ve depoları 9 Aralık 2014 ve 10 Aralık 2014 tarihinde kiraya veriyor. 30 gayrimenkul 1 yıllığına kiralanacak.

Aksu Enerji güneş santrali yatırımlarını hakkında bilgi verdi!

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. güneş santrali yatırımlarını hakkında bilgi verdi.

Antalya Aksu'da 1 milyon 116 binlik satılık tarla!

Antalya ili Aksu ilçesinde yer alan 29,569,70 metrekare yüzölçümüne sahip olan tarla Antalya 4.Satış Memurluğu tarafından 9 aralık 2014 günü 15:00- 15:10 arası ihale ediliyor.

1957 yılında Adnan Menderes İstanbul'un fahri belediye başkanı olmuş!

1 Haziran 1957 tarihinde, Belediye Meclisi, Vali Gökay'ın başkanlığında haziran devresi çalışmalarına başlamış. İstanbul'un imarında büyük katkıları olan Adnan Menderes'in Fahri Belediye Başkanlığı ünvanının verilmesi alkışlarla kabul edilmiş.

Aksu Belediyesi kaçak yapıların yıkım işini 12 Kasım'da ihaleye çıkarıyor!

Aksu Belediyesi, kaçak yapıların yıkılması işini 12 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü yapılacak. Söz konusu iş 365 günde tamamlanacak.

Aksu Enerji Göltaş Enerji ile tutanağını yayınladı!

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklmayaa göre Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Göltaş Enerji ile tutanağını yayınladı.

Adnan Aksu biyografi Haberi

Adnan Aksu biyografi

Adnan Aksu kimdir?

Adnan Aksu, 1961 yılında Osmancık’da doğdu. G.Ü.M.M.F. Mimarlık Bölümü’nden Lisans (1984), Yüksek Lisans (1987) ve Doktora (1997) dereceleri alarak mezun oldu. 1986 yılında başladığı G.Ü.M.M.F. Mimarlık Bölümü'nde halen Öğretim Görevlisi olarak eğitim çalışmalarına devam etmektedir.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Akademik Görevleri Gazi Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (0000 - Sürüyor)

Doktora Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mimarlık Ana Bilim Dalı 

Lisans Üstü Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mimarlık Ana Bilim Dalı 

Lisans Gazi Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü 


Mimar Adnan Aksu projeleri..

ODTÜ Öğrenci Merkezi Binası ve ODTÜ Meydanı Mimari Yarışma Projesi - 3. Ödül (2010)

Çankaya Belediyesi Başkanlık Hizmet Binası, Sanat Merkezi ve Ulvi Cemal Erkin Konser Salonu Ulusal Mimari Yarışma Projesi - 2. Ödül (2010)

Lafarge...