25 / 07 / 2024

Adnan Akyol kim

Adnan Akyol kim

2016 yılında rekor satışlar yapmayı hedefleyen Akyol İnşaat, Yalovalıların hayallerini süslemeye devam ediyor. Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, Yalova'da 2016'da konut satışlarının yüzde 30 artacağını ifade etti.

Yalova inşaat sektöründe rekor satışlara imza atacak!

2016 yılında rekor satışlar yapmayı hedefleyen Akyol İnşaat, Yalovalıların hayallerini süslemeye devam ediyor. Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, Yalova'da 2016'da konut satışlarının yüzde 30 artacağını ifade etti.

2016 yılında Yalova'da konut satışları yüzde 30 artacak!

Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, 2016 yılında rekor satışlar yapmayı hedeflediklerini söyledi. Akyol, 2016 yılında Yalova'da konut satışlarının yüzde 30 artacağını sözlerine ekledi.

Mustafa Adnan Akyol: Torun Center'da işçiler baskı altında!

İnşaat İşçileri Sendikası Başkanı Akyol: "İşçi arkadaşlarımız dışarı çıkarak basın açıklaması yapıp, Taksim'e yürüme kararı almalarına rağmen şu anda bırakılmadıklarını ve içeriden bırakılmasına müsaade edilmediklerini söylüyorlar" dedi.

TAV Bilişim, Adnan Menderes İç Hatlar'da teknolojisini yeniledi!

TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali'nde, tüm bilgi-işlem ve havalimanı yönetim sistemleri altyapısı TAV Bilişim'in yeni nesil teknolojileriyle hizmet veriyor...

Asansör giderlerini kim öder?

Kanun gereğince kat malikleri, apartman işletme giderlerine eşit olarak; apartman demirbaş giderlerine ise kendi arsa payı oranında katılmak ile yükümlü oluyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartmanın asansör giderlerini kim öder?

Adnan Yağmur Danışmanlık ve Enerji Mümessillik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adnan Yağmur Danışmanlık ve Enerji Mümessillik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Adnan Yağmur tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta Kağıthane, Cevahir İş Hanı'nda kuruldu.

Adnan Ertürk kimdir?

Gelir İdaresi Başkanlığına Vergi Denetim Kurulu Başkanı olarak atanan Adnan Ertürk kimdir? Adnan Ertürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gelir İdaresi Başkanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanı Adnan Ertürk'ün biyografisi...

Gelir İdaresi Başkanlığı'na Adnan Ertürk atandı!

Kalkınma Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan getirildi. Gelir İdaresi Başkanlığına Vergi Denetim Kurulu Başkanı Adnan Ertürk, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığına ise Vergi Başmüfettişi Hüseyin Karakum atandı.

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'daki yapıların 3'de 1'i hazine arazileri üzerine kurulu!

Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) toplantısına konuk olarak katılan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Torbalı'nın 3'de 1'i hazine arazilerinin üzerine kurulu yapılardan oluşuyor. Bu konuyu çözmek lazım. Bu belediye hepimizin" dedi.

Gaiplik kararını kim verir?

Kendisinden uzun zamandır haber alınmayan ve ölüm olasılıklarının yüksek olduğu kimselerin kişiliğinin son verilmesi için mahkemece verilen karar "gaiplik kararı" olarak nitelendiriliyor. Peki gaiplik kararını kim verir? Gaiplik kararı görevli mahkeme han

Eski emlak vergisi borcunu kim öder?

Geçmiş dönemlere ait ödenmeyen emlak vergilerinde devreden ve devralanın müteselsil sorumluluğu hakkındaki özelgede yer alan esaslara göre eski emlak vergisi borcunu kim öder? İşte yanıtı...

Kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi dönemi içerisinde en çok merak edilen hususlar arasında kooperatiflerden alınan evin emlak vergisinin kim tarafından ve nasıl ödeneceği oluyor. Peki, kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Adnan Saka: Kuzey Ege Çandarlı Limanı ile İzmir ticaret merkezi haline gelecek!

Çandarlı limanında devam eden çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Adnan Saka: "Kuzey Ege Çandarlı Limanı projesi ile birlikte İzmir yeniden küresel bir ticaret merkezi haline gelecek" dedi.

Adnan Akyol kim Haberi

Adnan Akyol kim

2016 yılında rekor satışlar yapmayı hedefleyen Akyol İnşaat, Yalovalıların hayallerini süslemeye devam 

ediyor. Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, 'Hayalleriniz temelinde biz varız' sloganı ile yola çıktıklarını ve Yalova'da 2016 yılında konut satışlarının yüzde 30 artacağını öngördüklerini ifade etti.



2016 yılında rekor satışlara imza atmayı hedeflediklerini belirten Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, gayrimenkul sektöründe bahara hazırlandıklarını dile getirdi. 'Hayalleriniz temelinde biz varız' sloganı ile yola çıktıklarını belirten Akyol, Yalova'daki konut satışlarının yüzde 30 artacağını da belirtti. 


'Rekor satışlar geliyor'.. 


2016 yılında rekor satışlara imza atmayı hedeflediklerini söyleyen Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, "Türkiye yeni yıla girerken, gayrimenkul sektörü erken bahara hazırlanıyor. Seçimin etkileri yansıdı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı konut satış verilerine göre; Eylül'de satışlar geçen yılın aynı...