06 / 05 / 2024

Adnan Bora

Adnan Bora

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Bora tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Karaköy, Emekyemez Mahallesi, Okçu Musa Caddesi'nde kuruldu.

Aydın'da Adnan Menderes Demokrasi Müzesi yapılıyor!

Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, merhum başbakanlardan Adnan Menderes anısına Aydın'da müze kurulması talimatı doğrultusunda çalışmalara başlandığı belirtti.

Aydın Adnan Menderes Demokrasi Müzesi çalışmaları devam ediyor!

Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, proje çalışmaları devam eden Adnan Menderes Demokrasi Müzesi için bilgi, belge ve eşya toplama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Özcandan Seyahat Adnan Candan Nakliye Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Pendik Şubesi açıldı!

Özcandan Seyahat Adnan Candan Nakliye Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Pendik Şubesi 20 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Kurtköy'de açıldı.

Adnan Köşker Gebzeliler'e 2B müjdesi verdi!

Kurmaylarıyla birlikte Yavuz Selim ve Hürriyet mahallerine çıkarma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2B sorunun çözümüne ilişkin müjdeyi bölge sakinlerine kahve ve açık hava toplantılarında verdi.

Selim Bora kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili Selim Bora kimdir? Selim Bora, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selim Bora, ne zamandan beri, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili olarak hizmet veriyor? İşte Selim Bora...

Selim Bora EIC Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği ( TMB ) Başkan Vekili Selim Bora Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği ( EIC ) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Bora tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Karaköy, Emekyemez Mahallesi, Okçu Musa Caddesi'nde kuruldu.

Adnan Bostan Mobilya Rusya'da fabrika kurdu!

RICC markasıyla tanınan Adnan Bostan Mobilya, Rusya'da 10 milyon dolarlık yatırımla 250 kişilik istihdama yol açacak bir fabrika kurdu. Uluslararası dekorasyonda İtalyanlara rakip olan firma, yakında Kuveyt'te mağaza açacak.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın temeli atıldı!

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın temeli dün düzenlenen törenle atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, törendeki konuşmasında, Büyükşehir’e yönelik karalama kampanyası hakkında önemli mesajlar verdi:

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın temeli atıldı!

İzmir’de, bornova ilçesini Bayraklı kıyılarına taşıyacak ve yaklaşık 22 buçuk milyon maliyetle yapılması planlanan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Adnan Yılmaztürk: Topçam başlangıç projesi olacak!

Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Bölge Müdürlüğü’nün Topçam’da sürdürdüğü çalışma sırasında yaptığı açıklamada, Topçam’ın proje olarak yeniliklerle dolu olduğunu belirtti.

1990 yılında Adnan Menderes'in anıtmezarı Vatan Caddesi'nde yapılacakmış!

1990 yılında Adnan Menderes, Fatih Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın mezarları Yassıada'dan İstanbul'a nakledilecekmiş. İstanbul'da anıtmezar için Vatan Caddesi'nde, Karayolları'na ait 16 dönümlük alan uygun görülmüş.

Adnan Nas: Yerli yatırımcılar az!

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Nas, katıldığı bir ekonomi toplantısında İşadamı Hüseyin Samut ve Keith J. Durward ile bir araya geldi. Nas, yerli yatırımcı sayısının azlığından bahsetti.

Adnan Bora Haberi

Adnan Bora

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Bora tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...