19 / 05 / 2024

Adnan Çiçek hayatı

Adnan Çiçek hayatı

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek kimdir? Adnan Çiçek, bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? Adnan Çiçek, ne zamandan beri Tokat Belediye Başkanı olarak görev alıyor? İşte Adnan Çiçek...

Migros bombayı patlattı! 1 litre Ayçiçek yağı fiyatı 33.90 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında büyük indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının litresinin satış fiyatı 33 TL'ye geriledi. Hayat pahalılığının insanların belini büktüğü günümüzde yapılan indirimler ilaç gibi geliyor. İşte Migros'un düzenlediği indirme ait detaylar.

Ayçiçek yağına peş peşe indirimler geliyor! Carrefour'un bu fiyatını duyan önünde kuyruk oluşturacak

Ülkemizde devamlı olarak çıkan enflasyon ve hayat pahalılığı ile beraber ürün ücretlerinde zam gelmeye devam ediyor. Ramazan ayının da girmesiyle beraber ard arda indirimler gelmeye başladı. Ayçiçek yağı ücretlerine bir indirim de Carrefour'dan yapıldı. 

Ayçiçek yağına zam kapıda!

Rusya Ukrayna Savaşı Türkiye'de ham yağ ithalatında krize sebep olacak. Savaş Türkiye'nin ham yağ ithalatını durma eşiğine getirdi. Rusya Türkiye'ye yağ taşıyan 15-16 gemisinin limandan çıkışına izin vermiyor. Hal böyle olunca ayçiçek yağına zam kapıda gibi görünüyor.

Ayçiçek yağı fiyatları rekor kıracak! İşte son açıklamalar...

Rusya Ukrayna Savaşı küresel piyasaları karıştırdı. Savaş tüm dünyada para ve sermaye piyasalarını etkiledi. Uzmanlar savaş sebebiyle artan ithalat ve enerji maliyetleri düşünüldüğünde Türkiye'deki ayçiçek yağı fiyatlarında artış olacağını ifade ediyorlar...

Ayçiçek yağında dev indirim resmen açıklandı! 79.90 TL’ye düştü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim başladı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ayçiçek yağı fiyatlarında şok indirim! 5 litre ayçiçek yağı...

Son 1 senedir fiyatları sürekli artan ve bulunmamaya başlayan ayçiçek yağlarında üst üste indirim haberleri gelmeye başladı. Peki 5 litrelik ayçiçek yağı ne kadar? İşte ayçiçek yağlarındaki o şok indirim...

Ayçiçek yağı fiyatları yine zamlandı! Çok şaşıracaksınız! 5 litrelik yağ...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayçiçek yağı fiyatları yeniden zamlandı. İşte 2022 yılı yağ fiyatları...

Milyonlara ayçiçek yağı müjdesi: 5 Litre yağ...

Dolar kurunda meydana gelen yüksek artışın ardından en çok etkilenen ayçiçek yağı oldu. Yüksek fiyat artışın ardından vatandaşlar ucuz ayçiçek yağı nerede satılıyor diye araştırmaya başladı...

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

Dilan Çiçek Deniz, Göktürk'te 50 bin TL'ye villa kiraladı!

Kent hayatından sıkılan ve doğaya kaçan ünlüler kervanına oyuncu Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Ünlü oyuncu, Göktürk'te 50 bin TL'ye kütük bir konut kiraladı.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Kentsel dönüşüme Mustafa Çiçek bakışı: Bağdat Caddesi dönüşümün merkezi!

Tecrübesinin getirdiği dinamizm ve yeniliklere açık bakış açısıyla mimaride farklılıklar yaratan Mustafa Çiçek, kentsel dönüşümün önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yeni evlerin tasarımına Mustafa Çiçek'in imzası! 

Pandemi süreciyle birlikte evde daha çok zaman geçiren vatandaşlar için birbirinden farklı tasarımlara imza atan mimar Mustafa Çiçek, herkesin zevkine cevap vermeye devam ediyor. 

Adnan Çiçek hayatı Haberi

Adnan Çiçek hayatı

Adnan Çiçek kimdir?

Adnan Çiçek, 1964 yılında Niksar’da doğdu. İlkokulu Niksar’da, ortaokul ve liseyi Tokat’ta okudu. 1979 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Lisesinden, 1984 yılında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. 


1984-1987 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Tarımsal İşletmecilik alanında Yüksek Lisans, 1987-1990 yılları arasında aynı enstitüde Tarımsal Üretim Ekonomisi alanında Doktora yaptı.


 Gaziosmanpaşa Üniversitesinde 1991 yılında Yardımcı Doçent, 1997 yılında Doçent oldu. 


Gaziosmanpaşa Üniversitesinde yirmi yıllık dönemde Ekonomi, Proje hazırlama ve Değerlendirme, İşletmecilik, Finansman, Türkiye Ekonomisi vb. dersleri okuttu. DPT, TÜBİTAK, İCARDA, Sanayi Bakanlığı TŞFAŞ gibi birçok kurum ile ortak proje çalışmalarına katıldı. 


50’nin üzerinde yayınlanmış eseri ile Proje Hazırlama ve Değerlendirme, Araştırma ve Örnekleme Yöntemleri üzerine iki adet kitabı bulunmaktadır. 


Adnan Çiçek, ingilizce bilmekte olup, Evli ve iki çocuk babasıdır.


Tokat kentsel dönüşümle...