21 / 05 / 2024

Adnan Kahveci Bulvarı nerede

Adnan Kahveci Bulvarı nerede

Çukurova Belediyesi, kaldırımın altını işyerine dahil eden tapu sahibine 12 bin lira ceza kesti, sonra da Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Adnan Kahveci Bulvarı imar planı askıda!

Bakırköy Adnan Kahveci Bulvarı Köprü Projesine ilişkin imar planı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı..

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda hayata geçirilem Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat hızla sürüyor. 

Alya Grandis'in lansmanı yapıldı! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

Beylikdüzü’nde prestij caddesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde inşa edilen Alya Grandis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor.

Alya Penta'da teslimler Nisan 2018'de!

Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci bulvarında hayata geçirilen Alya Penta projesi, büyük ve ferah daireleri ile geleneksel ailelerin ilgisini çekiyor.

Adana Menderes Bulvarı için destek çağrısı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, belediye meclisinde Adnan Menderes Bulvarı Sahil Düzenleme ve Kültür Aksı Projesi için destek istedi.

Torakan Otomotiv İnşaat Turizm Petrol Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torakan Otomotiv İnşaat Turizm Petrol Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esat Gezer tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Esenyurt, Atatürk Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı'nda kuruldu.

Trust Investment Group Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Investment Group Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile 7 Nisan'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Adana'nın çehresi değişecek!

Adnan Menderes Bulvarı’nın Karayolları İl Müdürlüğü tarafındaki girişinden Menderes Adası kavşağına kadar olan bölümde uygulanacak olan projenin ilk etabı için önümüzdeki günlerde start veriliyor.

Safi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Khalılullah Safı tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Mart' ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi' nde kuruldu.

Lapya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lapya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuğba Alioğlu tarafından 25 bin TL sermaye ile 7 Mart' ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Kuşdili Caddesi' nde kuruldu.

Şanlıoğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlıoğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Burak Şanlı tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Adnan Kahveci Bulvarı nerede Haberi

Adnan Kahveci Bulvarı nerede

Çukurova Belediyesi Türkiye'de ender olarak görülen kaldırım altı işgaline son verdi. Yaklaşık 48 metrekarelik alanın kapatılması için işyeri sahibine 2 kez süre veren Çukurova Belediyesi, yapılan çalışmaların yetersiz olduğunu belirledi. Bunun üzerine tapu sahibi Emine Tuğba Canpolat'a 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 42'nci maddesi uyarınca 12 bin TL para cezası kesilirken, hakkında da Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunuldu. 


Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Dilan Türkü Evi'nin kaldırım işgaline neden olduğu iddiaları SABAH Güney'in 18 Eylül 2015 tarihli sayısında 'Böyle İşgal Görülmedi' manşet haberiyle kamuoyuna duyuruldu. İddiaya göre, CHP'li müteahhit Abdurrahman Özdemir, Adnan Kahveci Apartmanı'nın önündeki işyerinin bodrum katını inşa ederken kendine ait sınırları aşarak çok ender rastlanacak bir işgale imza attı ve kaldırımın altını da işyerine dahil etti. 


BELEDİYE DOĞRULADI 

SABAH Güney'in...