08 / 07 / 2024

adnan menderese havalimanı

adnan menderese havalimanı

Toplantıda konuşan Türkel, İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç Hatlar Terminali'ni son teknolojilerle hayata geçirmek için harekete geçtiklerini ve bir yıldır gerçekleşen çalışmalarla terminali sanal dünyada ayağa kaldırdıklarını söyledi.

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

Çeşme-Alaçatı havalimanına gerek var mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çeşme-Alaçatı'ya bir havalimanı yapılmasına ne gerek var. İzmir’de Adnan Menderes Havalimanı yeterli. Üstelik arada şahane bir otoyol var" dedi. Peki Çeşme-Alaçatı havalimanına gerçekten gerek var mı?

İzmir'e yeni bir metro hattı daha geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en uzun metro hattı yapılacak. Mevcut hatlardan bağımsız olacak hat 28 kilometre uzunluğuna sahip olacak. Hat Adnan Menderes Havalimanı-Karabağlar-Halkapınar arasında hizmet verecek.

Yolsuzluktan aranan milli emlak müdürü yakalandı!

Aydın'daki 'imar yolsuzluğu' soruşturması kapsamında aranan eski Didim Milli Emlak Müdürü İrfan D, İzmir Adnan Menderes Havalimanında yakalandı.

Bayraklı 1923'te hemen teslim ofisler!

İzmir Bayraklı’da hayata geçirilen Bayraklı 1923 projesinde ofisler hemen teslim ediliyor. Proje  Adnan Menderes Havalimanına araçla 20 dakika,  İzmir limanına 10 dakika, Halkapınar Aktarma İstasyonuna 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Adnan Menderes Havalimanı'nı her gün büyütüyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nde ÇED süreci tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin incelemelerde bulunurken ulaşım projeleri hakkında da açıklamalar yaptı. 

Adnan Menderes Havalimanı inşaatında inceleme yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan İzmir’de, Adnan Menderes Havalimanı’ndaki ilave apron çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Double Tree by Hilton İzmir Airport açıldı!

DoubleTree by Hilton, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın yanında yer alan yeni oteli DoubleTree by Hilton İzmir Airport’u açtı.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Kavşağı'nda sona gelindi!

İZMİR'de Adnan Menderes Havalimanı Kavşağı, bayramdan önce açılacak. Özellikle yaz aylarında yoğunlaşan Gümüldür yol trafiğini rahatlatacak.

Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali binası hizmete açıldı!

CHP İzmir vekili Balbay’ın, Binali Yıldırım’ın ‘35 Proje’sine sataşmak isterken, İzmir’e ne kadar uzak olduğu ortaya çıktı. Balbay’ın İç Hatlar Terminali’nin tamamlanmadığını ifade etmesi şaşırttı

Adnan Menderes Havalimanı'na ABD'den LEED sertifikası!

TAV Havalimanları tarafından inşa edilen ve işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali'ne, ABD Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik Sertifikası (LEED) verildi.

Folkart Life Bornova 24 ay sonra teslim edilecek!

"Ulaşılabilir lüks" sloganı ile tanıtımı yapılan Folkart Life Bornova; başta Adnan Menderes Havalimanı ve İzmir Metro'su olmak üzere İzmir'in her noktasına kolayca ulaşım sağlayan lokasyonu ile Bornova'ya yeni bir değer katıyor.

adnan menderese havalimanı Haberi

adnan menderese havalimanı


TAV İnşaat izmir Proje Koordinatörü Mehmet Ali Türkel, TAV inşaat, Türkiye ve dünya için iyi bir uygulamaya imza attıklarını belirterek, "Uygulama ile terminal hizmete daha açılmadan, projelendirme ve inşaat sırasında, yolcuların bakış açısından terminal deneyimi irdelenip tasarıma gerekli müdahalelere de olanak sağlandı" dedi. 


TAV İnşaafın infoTRON firması ile beraber gerçekleştirdiği "TRONvvalI" uygulamasıyla Türkiye'de ilk defa uygulanan üç boyutlu gerçeklikle tamamladığı İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç Hatlar Terminali'nin tanıtım toplantısı TAV İnşaat İzmir Proje Koordinatörü Mehmet Ali Türkel ile TAV İnşaat Yapısal Tasarım Koordinatörü Dr. Ahmet Çıtıpıtıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. 


Toplantıda konuşan Türkel, İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç Hatlar Terminali'ni son teknolojilerle hayata geçirmek için harekete geçtiklerini ve bir yıldır gerçekleşen çalışmalarla terminali sanal dünyada ayağa kaldırdıklarını söyledi. Bu çalışmayla inşaat sırasında tüm...