05 / 05 / 2024

adnan polat inşaat sektörü 2017

adnan polat inşaat sektörü 2017

Emlak almak için en iyi dönem, çünkü fiyatlar çok geriledi diye açıklamada bulunan Çetinkaya Polat Holding Başkanı Adnan Polat, "Türkiye'ye güvendiğim ve inandığım için yatırım yapmaya devam ediyorum. Arz fazlası belki var ama doğru projelere bakınca öyle değil" dedi.

Topdemir Polat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Topdemir Polat İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Topdemir tarafından kuruldu.

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de İbrahim Fikret Polat tarafından kuruldu.

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Taşlıca, Seyıtnur Azizov Adnan Polat tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Eyüpsultan Belediyesi Alibeyköy'de kaçak inşaat mı yaptı?

Eyüpsultan Belediyesi’nin Haliç Koruma Alanı’ndaki İBB'ye ait arazide kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. İBB, inşaatın durdurulması için belediyeye yazı gönderdi. İBB CHP Meclis Üyesi Gülsüm Polat, “Oldu-bittiye izin vermeyeceğiz” dedi.

İpek Polat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpek Polat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Polat tarafından kuruldu.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Adnan Menderes'in şahsi eşyalarının yer alacağı Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ve rekreasyon alanının inşaatında sona gelindi.

Adnan Menderes Müzesi’nin inşaatında sona gelindi!

Aydın’a değer katması planlanan Adnan Menderes Müzesi'nde inşaat çalışmalarında sona geldi. Müzenin Aydınlıların yeni yaşam alanı olması planlanıyor.

Polden İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polden İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Polat, İzzet Deniz ve Metin Deniz tarafından kuruldu.

Adnan Polat: Konut satışında 1 milyon rakamını aşacağız!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, cazip gelişmelerin piyasaya olumlu yansıyacağı görüşünü dile getirirken, Polat Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, yeniden güçlenen güven ortamı ve alım süreçleriyle konut satışlarında 1 milyon rakamının aşılabileceğini belirtti.

adnan polat inşaat sektörü 2017 Haberi

adnan polat inşaat sektörü 2017

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından yükselen  Piyalepaşa İstanbul projesi  800 milyon dolarlık yatırım bedeliyle inşa ediliyor. 450 bin metrekare inşaat alanında Piyalepaşa İstanbul projesinde satışlar hızla devam ediyor. Proje daire sahiplerine  yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanı, spor alanı ve otopark gibi hizmetler sunuluyor. 

Sözcü Gazetesi yazarlarından Hayri Çetinkaya,  Piyalepaşa İstanbul projesini hayata geçiren Polat Holding Başkanı Adnan Polat ve Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel Kara ile bir araya gelerek sektör hakkında görüşlerini aldı. İşte o haber... 

Çetinkaya Polat Holding Başkanı Adnan Polat, 2017 biterken sektörün durumu ile ilgili temkinli konuştu.  Polat, “Bugüne kadar binden fazla konut projesi bitiren bir gruba soruyorsunuz. 65 yıllık tecrübeyle konuşuyorum. Gayrimenkul sıkıntılı bir dönemden geçiyor” cevabını veriyor. Polat sözlerine şöyle devam etti "Türkiye'ye güvendiğim ve...