19 / 05 / 2024

Adnan Polat yatırım açıklaması

Adnan Polat yatırım açıklaması

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sanayi, turizm, inşaat, gayrimenkul ve yenilenebilir enerjide faaliyet gösteren bir grup olarak, söz konusu sektörlerde yatırımlarına devam ettiklerini bildirdi.

Polat Gayrimenkul'den 600 milyon euroluk konut yatırımı!

Kentsel dönüşüm projelerinde en tecrübeli firmalar arasında yer alan Polat Gayrimenkul bu tecrübesini Budapeşte’ye taşıdı. Şirket bu kapsamda 600 milyon Euroluk yatırım yapacak.

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Sağlam tarafından kuruldu.

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğan ve Polat Kasapoğlu ortaklığında kuruldu.

Polat Holding'ten Göbeklitepe'ye enerji yatırımı!

Enerji alanında yatırımlarına hız veren Polat Enerji, Göbeklitepe'de hayata geçireceği RES projesine yaklaşık 140 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor.

Rafet Bostan Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Rafet Bostan Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Bostan, Adnan Bostan ve Erol Bostan ortaklığında kuruldu.

Adnan Polat’tan Macaristan’a 1 milyar Euro’luk yatırım!

Adnan Polat, Macaristan'da 1 milyar Euro'yu aşkın gayrimenkul ve enerji yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca aklında bölgedeki başka ülkeler ve yepyeni iş alanları var.

Mile Kurumsal Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mile Kurumsal Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Polat Erdoğan tarafından kuruldu. 

Mbs Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbs Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşeşehir’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Polat tarafından kuruldu.

Yatırım yapılabilir notu 3 yılda kaybedildi!

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Uludağ Zirvesi'nin ikinci gününde ‘Feragat' başlığı ile düzenlenen toplantıya katıldı. Bali, 19 yılda kazanılan yatırım yapılabilir ülke notunun son 3 yılda kaybedildiğini belirtti.

Magıc Touch Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Magıc Touch Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de Sultan Polat ve Sebla İplikçi ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Bursa Yenişehir'e 100 milyon TL'lik alt yapı yatırımı!

AK Parti ilçe Başkanı Adnan Kamıl, “Bugüne kadar yaptığımız 50 milyon liraya mal olan atık su arıtma tesisi, 61 köy ve ilçe merkezinde yapılan kanalizasyon hatları, içme suyu hatları ve üst yapıdaki asfaltlama çalışmaları ile birlikte yerin altına 100 milyon liralık bir yatırım yaptık.''dedi.

Adnan Polat: Türkiye'ye 1 milyar dolarlık yatırım çektik!

Adnan Polat, yurt dışındaki Türkiye algısını yükseltmek için çalıştıklarını ve Türkiye'ye 1 milyar dolarlık yatırım çektiklerini açıkladı.

Pera Emlakçılık Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Emlakçılık Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Behçet Yaşar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 2 milyon 870 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Adnan Polat yatırım açıklaması Haberi

Adnan Polat yatırım açıklaması


Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sanayi, turizm, inşaat, gayrimenkul ve yenilenebilir enerjide faaliyet gösteren bir grup olarak, söz konusu sektörlerde yatırımlarına devam ettiklerini bildirdi.


Türkiye-Macaristan İş Konseyi Başkanı da olan Polat, eylem planı hazırladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: 


''Bu iğrenç olayın hemen arkasından, 2 gün sonra enerji şirketimizin genel müdürüyle Fransa'ya gittik. Fransa'da ortaklarımızdan olan Fransız enerji firması Electricite de France (EDF) ve Kanadalı emeklilik fonu PSP Investments ile olağanüstü toplantı yaptık. EDF, yatırım için dünyada 5 ülke seçiyor. Bunlar Brezilya, Çin, Hindistan ve Kuzey Amerika (ABD ve Kanada). Biz 5'inci ülkenin Türkiye olması için çok uğraştık ve sonunda kabul ettirdik. Tabi bu olay olunca vazgeçmelerinden korktuk. Toplantıda epey uğraş sonunda kararları aynen kaldı. Yani...