28 / 04 / 2024

Adnan Saka kimdir

Adnan Saka kimdir

Alsancak Limanı'nın sadece yolcu limanı olarak mı kalacağı yoksa revize edilerek kapasitesinin büyütüleceği mi tartışılırken, Aliağa limanlarındaki yükseliş devam ediyor.Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka konuyu değerlendirdi.

Ege bölgesinin parlayan yıldızı Aliağa!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Habercilik Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü ile Gümrük ve de Ticaret Bakanlığı' nın son açıkladığı rakamlar Aliağa limanlarının potansiyelini gözler önüne serdi.

Adnan Saka: Aliağa 40 yılda dev bir liman kentine dönüştü!

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Aliağa 'nın 40 yılda dev bir sanayi, ticaret ve liman kentine dönüştüğünü belirterek, Aliağa’nınEge bölgesi için ne kadar önemli olduğunu söyledi.

Adnan Saka: Aliağa 40 yılda dev bir sanayi, ticaret ve liman kentine dönüştü!

Ege Bölgesi’nin 100 sanayi kuruluşu arasında ilk onda Aliağa’da faaliyet gösteren 5, ilk yüzde ise 11 şirketin yer alması Aliağa’nın Ege Bölgesi’ndeki ekonomik önemini bir kez daha gösterdi.

Adnan Saka: Vergisini düzenli ödeyenler teşvik edilsin!

TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanı ve Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kapsamlı vergi düzenlemelerinden biri olan vergi affı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu...

Adnan Saka: Kuzey Ege Çandarlı Limanı ile İzmir ticaret merkezi haline gelecek!

Çandarlı limanında devam eden çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Adnan Saka: "Kuzey Ege Çandarlı Limanı projesi ile birlikte İzmir yeniden küresel bir ticaret merkezi haline gelecek" dedi.

Adnan Saka: İşletmeler her geçen gün kan kaybediyor!

Aliağa Ticaret Odası ( ALTO ) Başkanı Adnan Saka, Sosyal Güvenlik Kurumu ( SGK )’nın küçük ve orta büyüklükteki işletmelere yönelik açıkladığı ekonomik veriler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Adnan Saka TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanı oldu!

ALTO Başkanı Adnan Saka TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanı Oldu. Aliağa Ticaret Odası ( ALTO ) Başkanı Adnan Saka, TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Mustafa Saka kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor?

Mustafa Saka kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç dil biliyor? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Mustafa Saka ile ilgili tüm merak edilenler...

Adnan Bali kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? İşte Adnan Bali'nin hayatı!

Bankacılık sektöründe adından bahsettirmeyi başaran Adnan Bali kaç yaşında? Adnan Bali kimdir? İşte ayrıntılar...

Dr. Adnan Ertem kimdir?

Vakıfbank yönetim kurulu üyesi Dr. Adnan Ertem kimdir? Dr. Adnan Ertem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Credıtwest Faktoring A.Ş Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Dabak kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Adnan Dabak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Adnan Dabak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Adnan Dabak'ın hayatına dair merak edilenler.

Adnan Erdan Kimdir?

Adnan Erdan kimdir? Adnan Erdan’ın mesleği nedir? Adnan Erdan nereden mezundur? İşte detaylar!

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Arslan Adnan Türkoğlu kimdir?

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu kimdir? Arslan Adnan Türkoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Türkoğlu'nun biyografisi...

Adnan Polat kimdir?

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat kimdir? Adnan Polat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tamer Saka kimdir?

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Saka oldu. Peki Tamer Saka kimdir? Tamer Saka  hangi işlerde görev aldı?

İzmir Aliağa'da konut sıkıntısı yaşanıyor!

İzmir Aliağa'da artan nüfus, konut ihtiyacını da maksimum seviyeye çıkardı. Aliağa Ticaret Odası (ATO) Başkanı Adnan Saka, ilçede konut sıkıntısının yaşandığını belirtti.

Yabancılar Aliağa'da 100-150 dönümlük arazi bakıyor!

Farklı ülkelerden gelen yatırımcılar, Aliağa’yı çok uluslu bir ilçe yaptı. Adnan Saka, “Başını sağa çeviriyorsun Hintli, sola çeviriyorsun Meksikalı. Aliağa’nın hem uluslararası hem de yerli nüfusu artıyor” dedi

Hasan Saka kimdir?

Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka kimdir? Hasan Saka, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Saka, ne zamandan beri, Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Hakan Saka kimdir?

Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hakan Saka kimdir? Hakan Saka, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Saka, ne zamandan beri Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Adnan Saka kimdir Haberi

Adnan Saka kimdir

İzmir'de Alsancak Limanı'nın sadece yolcu limaI nı olarak mı kalacağı yoksa revize edilerek kapasitesinin büyütüleceği mi tartışılırken, Aliağa limanlarındaki yükseliş devam ediyor.


Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın son açıkladığı rakamlar Aliağa limanlarının potansiyelini gözler önüne serdi. 


Türkiye'nin en önemli sanayi, ticaret ve liman kentleri arasında yer alan Aliağa'nın 2014 yılı ilk 10 aylık ihracatı yüzde 6,15'lik artışla 8 milyar 625 milyon dolar olarak gerçekleşti. 2014'ün ilk 10 ayında elleçlenen yük hacmi ise geçen yılın aynı dönemine göre % 11,76'lık artışla 422,435 TEU oldu. 


Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Aliağa limanlarındaki ihracat rakamları ile elleçlenen yük hacminin henüz Petkim'in limanının devreye girmeden Alsancak limanınayaklaştığını söyledi. 


2014 yılının ilklOayında Aliağa limanlarından yapılan ihracat...