22 / 07 / 2024

Adnan Şen

Adnan Şen

Caba Otel ve Turizm Anonim Şirketi, Adnan Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Begüm Şen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu.

Adnan Şen'in 75 milyon dolarlık malikanesi için Amerikan basınından eleştiri!

Ünlü iş adamı Adnan Şen, Los Angeles’ta bulunan malikanesini geçtiğimiz yıl 75 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Hiç kimsenin alıcı olmadığı lüks villa içni Amerikan basını ‘En fazla 50 eder’ diyerek eleştirdi..

Evini satışa çıkaran Adnan Şen, İngiltere’de de gündem oldu!

Los Angeles’taki evini 75 milyon dolara satışa sunan Adnan Şen, ABD’den sonra İngiltere’de de gündem oldu. Yabancı basın, Türk işadamının başarılı bir emlak kralı olacağını kaleme aldı...

Amerika’da Emlak Kralı olan Türk: Adnan Şen!

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan bugünkü yazısında Adnan Şen'i kaleme aldı. İşte Turan'ın o yazısı...

Hollywood, Adnan Şen ve Begüm Şen'in malikanesini konuşuyor!

Hollywood 2017 yılında Amerika-Los Angeles’ta bölgenin sayılı müteahhitleri arasına giren Adnan Şen'i konuşuyor.

Emlak kralı Adnan Şen'in Beverly Hills’teki malikanesi satılmayı bekliyor!

Emlak kralı Adnan Şen'in Beverly Hills'teki lüks evi, ''Selling Sunset'' adlı TV programının üçüncü sezonunda yer aldı. 75 milyon dolar istenen malikane için alıcı bulunamadı.

Adnan Şen'in ABD'de 19 milyon dolara sattığı malikane olay oldu! 

Adnan Şen’in ABD’de kurduğu emlak şirketi, adeta gündemden düşmüyor. ABD basını, şimdi de sosyetik işadamının ‘Corona’ya karşı en hijyenik yapı’ seçilen ve 19 milyon dolara satışa çıkardığı malikaneyi haber yaptı.

ABD'nin en pahalı evlerini Türkler yapıyor!

Türk gayrimenkul devleri ABD'de yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Adnan Şen’in geliştirdiği 1021 North Beverly Drive’daki dev malikane ise 75 milyon dolarlık fiyatıyla satışa çıktı. Netflix’in yayınladığı Selling Sunset programında satışa sunulan en pahalı ev unvanını da aldı.

Adnan Şen’in evi 75 milyon dolara satışta!

ABD'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Adnan Şen'in Beverly Hills’te yaptırdığı evi 75 milyon dolarlık rekor fiyatıyla satışa çıktı...

Erişen İnşaat'ı hedef alanlara suç duyurusu!

İzmir'de lüks konutlar inşa eden Erişen İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yılmaz, iftira ve tehditlerde bulunan kişiler hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Adnan Polat: Akıllı olan gayrimenkule yönelir!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, bütün inşaat sektöründe şu anda en büyük problemin nakit dengesinin bozulması olduğunu söyleyip "Akıllı olan şu dönemde gayrimenkule yönelir" diye konuştu.

Adnan Polat: Riva ve Florya arazileri kötü değerlendirildi!

"Benim en iyi bildiğim iş gayrimenkul" diyen Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Adnan Polat, Riva ve Florya arazilerinin kötü değerlendirildiğini söyledi.

Emlak almak için en iyi dönem!

Emlak almak için en iyi dönem, çünkü fiyatlar çok geriledi diye açıklamada bulunan Çetinkaya Polat Holding Başkanı Adnan Polat, "Türkiye'ye güvendiğim ve inandığım için yatırım yapmaya devam ediyorum. Arz fazlası belki var ama doğru projelere bakınca öyle değil" dedi.

Adnan Polat: Bir hapşırıkta yıkılacak binalarımız var!

8'ncisi Erzurum'da gerçekleşen Gelişen Kentler Zirvesi'ne Erzurumlu iş adamı Adnan Polat da katıldı. Polat zirvede yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüme de değindi. Polat, "Kentsel dönüşüm yasasına düzenleme yapılmalı" dedi.

Adnan Şen Haberi

Adnan Şen

Caba Otel ve Turizm Anonim Şirketi, Adnan Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Begüm Şen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu.


Caba Otel ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; a ) Yurtiçinde ve yurtdışında otel, motel, tatil köyü, marina ve sair her türlü turistik tesisler ile eğlence ve sportif dinlenme merkezleri, büyük mağaza (süpermarket), akaryakıt istasyonları, açık ve kapalı otoparklar ve sair konaklama tesisleri kurmak, işletmek yasal gerekleri yerine getirilmek şartı ile turistik amaçlı hazine ve orman arazileri tahsis ettirmek, kiralamak, her türlü gayrimenkul satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek, kara, deniz ve hava nakil vasıtaları satın almak, işletmek, kiralamak ve satmak. b ) Yurtiçi ve yurtdışı turistik turlar ve geziler düzenlemek, yine yurtiçi...