05 / 05 / 2024

Adnan Yağmur Danışmanlık

Adnan Yağmur Danışmanlık

Adnan Yağmur Danışmanlık ve Enerji Mümessillik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Adnan Yağmur tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta Kağıthane, Cevahir İş Hanı'nda kuruldu.

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emir Vaizoğlu ve Adnan Emrah Halimoğlu ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Aras tarafından kuruldu.

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Selen Salebci, Ebrü Damla Bostancı ve Sude Yaşa Artum ortaklığında kuruldu.

Orb Yaşam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Orb Yaşam Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nazan Yüksek tarafından kuruldu.

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alican Karaöz tarafından kuruldu.

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özge Kılıç ve Dilruba Yağmur Kılıç ortaklığında kuruldu.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan İessa ve Bader Nabeel Ebrahım Hasan Kamal ortaklığında kuruldu.

Rzgr Grup Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rzgr Grup Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yağmur Kırca tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Adnan Yağmur Danışmanlık Haberi

Adnan Yağmur Danışmanlık

Adnan Yağmur Danışmanlık ve Enerji Mümessillik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Adnan Yağmur tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu. 


Adnan Yağmur Danışmanlık ve Enerji Mümessillik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü konuda yurt içinde ve dışında danışmanlık yapmak, yurt içinde ve yurt dışında firmaların temsilciliğini ve acentalığını yapmak, yurt içinde ve dışında kamu ve özel sektörlerde taahhüt yapmak, yurt içinde ve yurt dışında ticaret yapmak, ithalat, ihracat yapmak yurt içinde ve dışında ortaklık kurmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında enerji, mühendislik, finans, ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim, finans danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin...