29 / 04 / 2024

Adnan Yaşar Görmez

Adnan Yaşar Görmez

İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nin itirazı sonucu durdurulan stat projeleri ile ilgili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den sürpriz bir öneri geldi.

İZBAN Torbalı metrosunu ilk gün 5 bin kişi kullandı!

Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın 30 kilometrelik Torbalı hattı, geçtiğimiz Cumartesi günü törensiz olarak hizmete açılmıştı.

İzmir Torbalı Fetrek Çayı'nda ıslah çalışamaları sonuç verdi!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki yoğun kirlenme ve sanayileşme baskısıyla yok olma riski ile karşı karşıya bulunan Fetrek Çayı'nda, geçen mayıs ayından bu yana uygulanan ıslah projesi meyvelerini vermeye başladı.

Torbalı Belediyesi kamulaştırmaya 3 milyon TL ödedi!

İzmir Torbalı'da, 12 bin metrekarelik alanı kamulaştıran Torbalı Belediyesi, hak sahiplerine 3 milyonluk ödeme yaptı. Belediye Başkanı Görmez, imkanlar dahilinde yeni kamulaştırmaların yapılması gerektiğini belirtti.

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'daki yapıların 3'de 1'i hazine arazileri üzerine kurulu!

Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) toplantısına konuk olarak katılan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Torbalı'nın 3'de 1'i hazine arazilerinin üzerine kurulu yapılardan oluşuyor. Bu konuyu çözmek lazım. Bu belediye hepimizin" dedi.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Dursun Yaşar Çamurali ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Dursun Yaşar Çamurali nerelidir?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Dursun Yaşar Çamurali, nerede doğru? Hangi görevlerde yer aldı? Dursun Yaşar Çamurali nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Yaşar Şenal: Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Yaşar Şenal, yaptığı açıklamada, "Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı" dedi.

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Ebru Yaşar Bismil'de 4.5 milyon TL maliyetle okul yaptırdı!

Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çiftinin Diyarbakır Bismil'de yaptırdığı okulun inşaatı tamamlandı. Söz konusu okulun inşası yaklaşık 4.5 milyon TL'ye mal oldu

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu yıkılacak mı?

İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adnan Yaşar Görmez Haberi

Adnan Yaşar Görmez

Yeni Asır Yazı İşleri Masası’na konuk olan Görmez, “İZBAN’a yakın 30 dönümlük bir arsamız var. Burayı tahsis etmeye hazırım. Gelin stadı Torbalı’ya yapalım” dedi

İzmir'de Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı davalar nedeniyle çıkmaza giren stat sorununu çözecek öneri Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'den geldi. Yeni Asır Yazı İşleri Masasına konuk olan Görmez, "İZBAN seferlerinin başlamasıyla Torbalı artık merkez ilçe haline geldi. İZBAN'a yakın 30 dönümlük bir arsamız var. Burayı stat için tahsis etmeye hazırım. Gelin stadı Torbalı'ya yapalım" çağrısında bulundu. 


Görevdeki ikinci yılınızı tamamlamak üzeresiniz. Bu iki yıl nasıl geçti? 


Hizmetleri ya kendimiz yaptık, ya da kamu kurumları aracılığıyla yapılmasına aracılık ettik. 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi inşaatı, 22 kilometre uzunluğundaki Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi projesi başladı. SGK binası ve huzur evi inşaatının...