30 / 04 / 2024

Adolf Hitler polis merkezi

Adolf Hitler polis merkezi

Adolf Hitler'in 1889 yılında doğduğu Avusturya'daki Braunau am Inn kasabasındaki evi polis merkezine dönüşecek.

2023 EGM 10 bin polis alımı başvuruları başladı mı? Şartlar belli oldu mu? Başvurular ne zaman?

"EGM 10 bin polis alımı başvuru koşulları açıklandı mı?" sorusunun cevabı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Peki, EGM 10 bin polis alımı başvuru koşulları açıklandı mı? 10 bin polis alımı kontenjanı belli oldu mu, başvurular ne zaman? İşte detaylar...

Bakan Soylu’dan gençlere müjdeler peş peşe geldi! Lise mezunu polis alımı yapılacak!

Bakan Söylu, lise mezunu gençlere polislik ve komiserlik müjdesi verdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan son dakika polis alımı açıklaması geldi.

Ocak zamlı maaşlarda deprem! Doktor, öğretmen, polis, hemşire, bekçi... Peş peşe duyuruldu! Bu rakamlar...

Emekli ve memurların 2023 Ocak zamları bir bir belli oldu. Ocak zamlı maaşlarda deprem! Doktor, öğretmen, polis, hemşire, bekçi... Peş peşe duyuruldu! Bu rakamlar...

Net rakamlar bugün ortaya çıktı! Polis ve bekçiler kaç para maaş alacak?

2022 yılı Aralık ayı enflasyon verileri, polis ve bekçi maaşlarının da belirleyicisi oldu. Peki polis ve bekçiler, 2023 yılında ne kadar maaş alacak? İşte o rakamlar…

Polis maaşı 2023'te ne kadar olacak? En düşük ve en yüksek polis maaşı kaç lira olacak? Tek tek hesaplandı! 

2023 yılı polis maaşları asgari  ücretin açıklanmasıyla beraber yeniden gündeme geldi. Polis maaşları görev yapılan yıla ve görev yapılan bölgeye göre değişiyor. Peki polis maaşı 2023'te ne kadar olacak? En düşük ve en yüksek polis maaşı kaç lira olacak? Tek tek hesaplandı! 

Memur Ocak zammı resmen buz kestirdi! Memur maaşı yeni yılda kaç TL olacak? Öğretmen, polis, hemşire maaşları...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre; Kasım'da enflasyon 84,39’a yükseldi. Memurların alacağı 5 aylık enflasyon farkları da bu verinin açıklanmasının ardından peş peşe hesaplandı. Memur Ocak zammı resmen buz kestirdi! Öğretmen, polis, hemşire maaşları...

Polis, bekçi, öğretmen, hemşire... Memur Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Herkes şimdi zamlı maaşlara baksın! 

Polis, bekçi, öğretmen, hemşire gibi milyonlarca memur Ocak zamlı maaşlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Memur Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Herkes şimdi zamlı maaşlara baksın! 

Polis promosyonu ne zaman yatar? Polis promosyonu neden yatmadı?

Polis promosyonlarının ne zaman hesaplara geçeceği büyük bir merakla araştırılmaktadır. Bu konuda pek çok soru yanıtlanmayı bekliyor. İşte Polis promosyon ne zaman yatar? sorusunun detayları!

Vakıfbank polis maaş promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak?

Polis maaşı promosyonlarının ne zaman ödeneceği merak ediliyor. Vakıfbank tarafından yatırılacak olan promosyon için heyecanlı bekleyiş devam ederken milyonlarca kişi "Vakıfbank polis maaş promosyonu ne zaman yatacak? Polis maaş promosyonu yattı mı? sorularına yanıt arıyor. İşte, 2022 polis maaş pro

Polis promosyonunda nefesler tutuldu! Polis maaş promosyonu ne zaman yatacak? VakıfBank polis maaş promosyonunda şok!

Emniyet Genel Müdürlüğü ile VakıfBank arasında imzalanan anlaşmanın ardından, polis maaş promosyonunun ne zaman hesaplara yatırılacağı merak edilmeye başlandı. Polisler, Twitter aracılığıyla promosyonların yatırılmamasına tepki gösteriyor. İşte ayrıntılar...

POMEM duyurdu! 12 bin polis alınacak! Sınavlar başlıyor! İşte başvuru ayrıntıları

Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 12 bin öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Sınav tarihini açıklayan kurumdan son dakika açıklaması geldi. Peki POMEM başvuruları ne zaman başlıyor? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar.

Polis promosyonları yattı mı? Polis promosyonları ertelendi mi?

Promosyon konusu pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki Polis promosyonları yattı mı? Polis promosyonları ertelendi mi? İşte detaylar!

Polis promosyonu hesaplara yattı mı? Vakıfbank polis promosyonu ne zaman yatacak? Hemen bakın!

Milyonlarca polis, son dakika promosyon açıklamalarını yakından takip ediyor. Polis maaş promosyonunun ne zaman ödeneceği merak ediliyor. Peki polis promosyonu ne zaman hesaplara yatırılacak? İşte ayrıntılar...

Adolf Hitler polis merkezi Haberi

Adolf Hitler polis merkezi

Nazi lideri Adolf Hitler'in 1889 yılında doğduğu ve ilk üç yılını burada geçirdiği Avusturya'da bulunan Braunau am Inn kasabasındaki evin durumu uzun süredir tartışma konusu oldu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Avusturya İçişleri Bakanı Wolfgang Peschorn, yaptığı açıklama kapsamında, Nazi lideri Adolf Hitler'in doğduğu evin polis merkezine dönüşeceğini açıkladı.

Bu adımın, binanın Nazi sempatizanları için bir 'anıta' dönüşmesini engellemek için atıldığı kaydediliyor.

Bakan Wolfgang Peschorn, "Gelecekte polis tarafından kullanılacak bu bina, bir daha nasyonal sosyalizmin anısını asla canlandırmayacağına dair apaçık bir sinyal vermelidir." açıklamasında bulundu.

AVRUPA'NIN HER KÖŞESİNDEN MİMARLAR ÇAĞRILIYOR

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, 17’nci yüzyıldan kalma binanın yeniden dizayn edilmesi amacıyla Avrupa'nın her köşesinden mimarları bu ay davet etmek istediklerini açıkladı.

Binanın 2020 yılının ilk yarısında dönüştürülebileceği amaçlıyor. Adolf Hitler’in doğduğu evle ilgili tartışmalar yıllar boyunca devam ediyor.

Neo-Naziler...