27 / 04 / 2024

Polis maaşı 2023'te ne kadar olacak? En düşük ve en yüksek polis maaşı kaç lira olacak? Tek tek hesaplandı! 

Polis maaşı 2023'te ne kadar olacak? En düşük ve en yüksek polis maaşı kaç lira olacak? Tek tek hesaplandı! 

2023 yılı polis maaşları asgari  ücretin açıklanmasıyla beraber yeniden gündeme geldi. Polis maaşları görev yapılan yıla ve görev yapılan bölgeye göre değişiyor. Peki polis maaşı 2023'te ne kadar olacak? En düşük ve en yüksek polis maaşı kaç lira olacak? Tek tek hesaplandı! 



Kamu kurumlarında memur olarak görev yapan binlerce çalışan merakla asgari ücret zammının açıklanmasını bekliyordu. Memur Maaşı zamlarında olduğu gibi polis maaşlarında da zam yapılırken enflasyon göz önüne alınıyor. 

TÜİK tarafından Kasım ayında açıklanan enflasyon verilerine göre polislerin alacağı zam oranları yavaş yavaş kesinleşiyor. Açıklanan son 5 aylık rakamlara göre yıllık enflasyon 84,39’a ulaştı.

Polis maaşı 2023 te ne kadar olacak? En düşük ve en yüksek polis maaşı kaç lira olacak? Tek tek hesaplandı! 

Kamu kurumlarında çeşitli görev ve pozisyonlarda çalışanlara verilecek enflasyon farkı da 2 Ocak 2023 tarihinde açıklanacak rakamlarla belli olacak. 

2023 yılı polis maaşları asgari ücretin açıklanmasıyla beraber yeniden gündeme geldi. Polis maaşları görev yapılan yıla ve görev yapılan bölgeye göre değişiyor.

Peki polis maaşı 2023'te ne kadar olacak? En düşük ve en yüksek polis maaşı kaç lira olacak? Tek tek hesaplandı! Hemen bakın!


Geri Dön