06 / 05 / 2024

Adrasan imar

Adrasan imar

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan 2’nci Turizm Şenliği’ne katılarak, turizm sezonunun startını verdi. Kumluca’ya 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını kaydeden Türel, Adrasan’a imar planı ve balıkçı barınağı müjdesi verdi.

Antalya Barosu Adrasan'daki orman yangınıyla ilgili suç duyurusunda bulundu!

Antalya Barosu, Kumluca ilçesine bağlı Adrasan'daki orman yangınıyla ilgili kusuru bulunanların ortaya çıkarılması istemiyle suç duyurusunda bulundu.Orman Kanunu'na göre Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın görevleri hatırlatıldı.

Adrasan'da yanan alanlar imara açılmayacak!

Sebahattin Öztürk, yanan alanların imara açılacağı iddialarına, "Yanan yerlerde yeni tesis, böyle bir şey olması söz konusu değil. Bunu kesin bir dille söylüyorum. Böyle bir şey olamaz. Orman arazisinde ne beton, ne ahşap hiçbir şey olamaz" dedi.

Adrasan'daki işletme sahipleri yapılabilecekleri görüşmek üzere bir araya geldi!

Kumluca'nın Adrasan Mahallesi'nde çıkan ve de 120 hektar ormanlık alanın yanı sıra bazı işletmelerde hasara neden olan yangının ardından iş yeri sahipleri yaralarını sarmaya çalışıyor.

Orman Müdürlüğü: Adrasan'ın imara açılması kesinlikle mümkün değil!

Orman Genel Müdürlüğü "Yanan orman alanlarının tarla yapılması, imara ve yerleşime açılması gerek Anayasamızda yer alan hükümler gerekse 6831 sayılı Orman Kanunu ilgili maddeleri gereğince mümkün değildir" dendi.

Antalya Adrasan’a imar planı müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan'a imar planı müjdesi verdi.

Antalya Adrasan'a imar müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turistik Adrasan Mahallesi'ne ilişkin yeni imar planını onay için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderdiklerini açıkladı.

Antalya Kumluca'da imar parsellerinin uygulaması iptal edildi!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Mahallesi merkez imar parselleri için imar çapı, ruhsat ve iskan işlemlerinin durdurulduğunu dile getirdi.

Kumluca Adrasan sahiline imar uygulaması!

Kumluca'nın Adrasan sahil kısmında 410 dekar alanda imar uygulamasına başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çalışmanın 6 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Menderes Türel'den Adrasan'a imar ve balıkçı barınağı müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan 2’nci Turizm Şenliği’ne katılarak, turizm sezonunun startını verdi. Kumluca’ya 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını kaydeden Türel, Adrasan’a imar planı ve balıkçı barınağı müjdesi verdi.

Kumluca Adrasan için Turizm Bakanlığı imar planı hazırladı!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya şunları konuştu, "Şu anda en büyük sıkıntımız imar planı konusu, bu konuda da Turizm Bakanlığımız tarafından bir imar planı yapıldı. " dedi.

Kumluca Adrasan imar planı askıda!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, imar planının 1/5000'lik olanının Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde, 1/1000'lik olanının ise Kumluca Belediyesi'nde askıya çıkartıldığını söyledi.

Antalya Kumluca Belediye Meclisi imar değişikliği onayladı!

Kumluca Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı yapıldı. Toplantıda, Adrasan Mahallesi merkezinden sahile giden güzergahın mevcut imar planındaki konut alanına ticaret fonksiyonunun eklenmesiyle ilgili hazırlanan imar planı değişikliği kararı da görüş

Adrasan ve Olimpos'ta imar çalışmaları konuşuldu!

Adrasan Ve Olimpıs'a belediye eli Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçenin turizm bölgesi Adrasan ve Olimpos'taki işletmecilerle bir araya gelerek sorunları dinledi, bölgede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Antalya Varsak'taki imar sorunu çözüldü, konut yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Varsak’ta tarım alanı vasfındaki bölgenin imar sorununu çözdüklerini açıkladı

Erdoğan Bayraktar: Boğaziçi ile ilgili imar çalışmamız yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: ''Bakanlık olarak İstanbul Boğaziçi ile ilgili, imarıyla ilgili bir çalışmamız yok. Sadece talepler var. Varsa Bakanlığın bir imzası getirin bakalım. Bize ait değil''...

Kuştur Turizm, Kuşadası arazilerinin imar düzenlemesi yapıldı!

Kuştur Kuşadası Turizm Kuşadası arazilerinde imar durum belgesi alabilmek için park, yol ve dere terkleri yapılarak miktar düzeltmesi yaptırıldı

Haydarpaşa'da ticaret imar izni iptal edildi!

Haydarpaşa Garı Liman Dönüşüm Projesi için TCDD arsalarına verdiği ticaret imar izni iptal edildi...

Adrasan imar Haberi

Adrasan imar

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Özel Eğitim Şenliği ile birleştirilen Adrasan 2’nci Turizm Şenliği’ne katılan Başkan Türel, Kumluca Kaymakamı Dr. Polat Kara ve Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve protokol üyeleri ile birlikte denize çelenk attı. Başkan Türel, güzel bir turizm sezonu diledi.


KUMLUCA’YA 100 MİLYONLUK YATIRIM

Burada yaptığı konuşmada, Antalya merkezinde ne hizmet varsa ilçelerde de yapılması için çalıştıklarını kaydeden Türel, “Büyükşehir Yasası’nı çıkartmaya çalışırken Antalya’dan Adrasan’a hizmet mi gidermiş. Kumluca’ya hizmet mi gidermiş eleştirilerine maruz kaldık. Şimdi çok farklı bir anlayış ile hizmet etmek imkanı bulabiliyoruz. Antalya’nın dört bir tarafına nasıl hizmet gidermiş cümle aleme göstermeye çalışıyoruz. Kumluca ilçemizde göreve geldiğimden bu yana Büyükşehir Belediyesi’nin ASAT’la birlikte gerçekleştirdiği birçok yatırım var. Bugüne kadar Kumluca’da ASAT ile birlikte  Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış...