13 / 05 / 2024

adres bilgilerinin oluşturulması

adres bilgilerinin oluşturulması

Adres bilgilerinin oluşturulması esaslarına göre belediye sınırları içinde, aynı ad veya numara birden fazla mahalle, mevki, küme evleri, meydan , bulvar, cadde ve sokaklara verilemiyor. İşte diğer esaslar...

Mahalleye isim nasıl verilir?

Adres bilgilerinin oluşturulması için halle, köy, mezra, mevki, küme evleri, meydan, bulvar, cadde ve sokakların isim ve numaralandırılması gerekiyor. Peki mahalleye isim nasıl verilir?

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Şekib Avdagiç: Vergi ödemeleri için 2021'de yeni takvim oluşturulmalı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "Özel sektörün ekimden itibaren ödeme termini gelen ertelenmiş SGK primi, KDV, stopaj ve Kurumlar ile Gelir Vergisi için 2021'de makul bir ödeme takvimi oluşturulmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.

Yeni AKM için danışma kurulu oluşturulacak!

Yeni modern Atatürk Kültür Merkezi oprojesi için İyi bir danışma kurulu oluşturulması planlanıyor. Müze ise 2022 yılında hizmete açılacak.

Hayat kalitesini artıracak şehir planları oluşturulmalı!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, ne yazık ki kentsel dönüşümün yanlış anlaşıldığını, insan hayatının kalitesini arttırmak için şehir planlarının oluşturulması gerektiğini belirtiyor.

10 maddede temsilciler kurulunun oluşturulması!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "temsilciler kurulunun oluşturulması" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Gayrimenkul danışmanlık firmaları için geçici lisans sistemi oluşturulmalı!

Realtor Gayrimenkul'ün kurucusu Anıl Ulaş Övençoğlu gayrimenkul danışmanlık firmaları için çalışma izninden önce 'Geçici Lisans'' Sistemi oluşturulması gerektiğini söyledi.

İstanbul için Çevre Strateji Planı oluşturulmalı!

İstanbul’un en yeşil şehir olma yolunda ilerlemesi için kentsel dönüşüm sürecinde, çok geç olmadan hemen bir Çevre Strateji Planı oluşturulması gerekiyor. 

Termal kentler oluşturulacak!

Uluslararası standartlarda termal tesislere sahip termal kent niteliğindeki destinasyonların oluşturulabilmesi ve Avrupa ülkeleri ile rekabet edilebilmesi için, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından termal kentler oluşturulması kararlaştırıldı.

Kültürpark içerisinde ticari alanlar oluşturulmamalı!

Yurt Gazetesi köşe yazarı olan Ersu Hızır bugünkü yazısında Kültürpark projesini değerlendirdi. Hızır, Kültürpark içerisinde yeni inşaat ve ticari alan oluşturulmasının doğru olmadığını söyledi.

Faizsiz Finans Koordinasyon Kurulu oluşturuluyor!

Faizsiz finans sisteminin daha hızlı ve sağlıklı gelişmesi amacıyla Faizsiz Finans Koordinasyon Kurulu'nun oluşturulmasına ilişkin Başbakanlık genelgesi yayımlandı.

Apartman yönetimi oluşturmak için ne yapılır?

Bir apartmanda sekiz ve sekizden fazla bağımsız bölümün olması halinde yönetimin oluşturulması zorunlu oluyor. Anagayrimenkul, kat malikleri kurulunca yönetiliyor. Peki, apartman yönetimi oluşturmak için ne yapılır?

The Address Residence adres!

The Address Residence adres bilgilerinin detayları için 0 216 547 1717 satış ofisi telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 435 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Apartman yönetim toplantısı ne zaman yapılır?

Sekizden fazla bağımsız bölümü içerisinde barındıran apartmanda yönetimin oluşturulması, belirlenen zamanlarda toplantı yapılması ve alınan kararlara göre anagayrimenkulün yönetilmesi gerekiyor. Peki, apartman yönetim toplantısı ne zaman yapılır?

adres bilgilerinin oluşturulması Haberi

adres bilgilerinin oluşturulması

Adres bilgilerinin oluşturulması!

Adres ve Numaralamaya İlişkin Yönetmelik hükümlerine göre, mahalle, köy, mezra, mevki, küme evleri, meydan, bulvar, cadde ve sokaklara ad veya numara, binalara ise numara verilmesi zorunludur. Ayrıca, mahalle, meydan, bulvar, cadde ve sokaklara değişmeyecek sabit tanıtım numarası verilir. 


Belediye sınırları içinde, aynı ad veya numara birden fazla mahalle, mevki, küme evleri, meydan , bulvar, cadde ve sokaklara verilemez.

             

Mahalleye ad verilmesi

MADDE 12 – (1) Her mahalleye özel bir ad verilir. Belediye sınırları içinde, aynı ad birden fazla mahalleye verilemez. Mahalle sınırları meydan, bulvar, cadde veya sokaklardan geçecek şekilde belirlenir.

             

Mahallelere sabit tanıtım numaralarının verilmesi

MADDE 13 – (1) Sabit tanıtım numaraları, belediye teşkilatı bulunan yerlerde mahalleler için 1’den başlamak...