02 / 05 / 2024

Adres Dumankaya telefon

Adres Dumankaya telefon

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Filli Boya ve Fawori'den En Yakın Bayi uygulaması!

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

11. Mahalle Evleri Beykent satış ofisi!

11. Mahalle Evleri Beykent satış ofisi adres ve telefon numarası haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat projesi 11. Mahalle Evleri'nde teslimler Ekim 2018'de yapılıyor...

Propa İnşaat Propa Plus Residences satış ofisi!

Propa İnşaat Propa Plus Residences satış ofisi adres ve telefon numarası haberimizde yer alıyor. Propa Plus Residences projesinde ev fiyatları 367 bin dolardan başlıyor...

Essenora Rezidans Küçükköy satış ofisi!

Essenora Rezidans Küçükköy satış ofisi adres ve telefon numarası haberimizde yer alıyor. Essenora Rezidans Gaziosmanpaşa Küçükköy'de daire fiyatları 397 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Akkent Paradise Gardens Rezidans satış ofisi!

Akkent Paradise Gardens Rezidans satış ofisi adres ve telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. Akkent Paradise Gardens Rezidans projesinde fiyatlar 305 bin liradan başlıyor...

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bulunuyor. Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi.

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi!

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satış ofisi!

Adres Sancaktepe Dumankaya satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi. Bugünden itibaren 1. etabın satışlarına başlanan projede toplam 300 adet daire yer alıyor.

Tuzla Modern iletişim!

Tuzla Modern iletişim bilgileri kapsamında adres ve telefon bilgisi detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Zin D Natura iletişim!

Zin D Natura iletişim bilgileri kapsamında adres ve telefon numarası haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Dumankaya Adres Natura Tuzla satış ofisi!

Dumankaya Adres Natura Tuzla satış ofisi telefon numarası 0216 393 08 86 olarak belirlendi. Dumankaya Adres Natura Tuzla projesinde fiyatlar 461 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İkitelli Trios 2023 iletişim!

İkitelli Trios 2023 iletişim bilgileri adres ve telefon olarak haberimizde yer alıyor. Teslimlerin 36 ay sonra yapılacağı projede ticari ünitelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 500 TL'den başlıyor.

Resim İstanbul Sancaktepe satış ofisi!

Resim İstanbul Sancaktepe satış ofisi adres ve telefon bilgileri haberimizde yer alıyor. Resim İstanbul Sancaktepe projesinde yer alan konutların fiyatları 207 bin 855 liradan başlıyor

Adres Dumankaya telefon Haberi

Adres Dumankaya telefon

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde hayata geçirilen proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Proje konum bilgisi kapsamında 3. Köprü Bağlantı Yolu'na ve metroya 1 kilometre mesafede yer alıyor. 


Sosyal kullanım alanları arasında projede fitness, spor alanları, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu yer alıyor. Projede yeni etap dairelerde satışlar başladı.


Daire büyüklüklerinin 47 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği Adres Dumankaya projesi toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Daire fiyatlarının kat ve cepheye göre farklılık gösterdiği projede satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. 


Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire fiyatları 72 metrekarelik 1+1 dairelerde 185 bin 680 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dairelerin teslimleri 2017...