06 / 07 / 2024

Adrian Smith&Gordon Gill Architecture projesi

Adrian Smith&Gordon Gill Architecture projesi

“Yeni AKM böyle mi olacak” tartışmasını başlatan projeye sahip çıkan olmadı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri “Bizimle ilgisi yok” açıklamasını yaptılar

S&P'den yıl sonu dolar tahmini! Dolar sene sonunda ne kadar olacak? 

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill, Türkiye ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye’de enflasyonun düşeceği tarih verildi! Kredi değerlendirme kuruluşu rakamı da açıkladı! 

S&P'nin Kıdemli Direktörü Frank Gill, Türkiye’de enflasyonda kısa vadede aşağı yönlü hareket beklemediklerine dikkat çekti ve enflasyonun düşeceği tarihi verdi. İşte ayrıntılar... 

Altının geri çekilme zamanı geldi diyen dünyaca ünlü analist peş peşe açıkladı! Yürekler ağza geldi! Hemen bakın

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının ons fiyatı rekordan uzaklaşırken dünyaca ünlü analist  Adrian Day altında geri çekilme zamanın geldiğini açıkladı. Altını olan acil baksın

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali gıda fiyatlarına nasıl yansıyacak? Yeni zamlar kapıda mı?

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaştan ötürü dünyada milyarlarca insan ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilir. Özellikle gıda temin etme konusunda. ABD merkezli gıda ve tarım analisti Alex Smith konuya ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Gordon Phılıp Levıne-Bender, Gülfem Kessler tarafından kuruldu.

Adrian Group İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adrian Group İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hadi Fadavi tarafından kuruldu.

Roger Smith'den Kanal İstanbul yorumu!

Türkiye gündeminden düşmeyen Kanal İstanbul projesi, deprem hakkında da düşündürmeye başladı. Ünlü Jeolog Roger Smith, Kanal İstanbul projesi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Cem Adrian, Mahall Bomonti İzmir’den daire aldı!

Ünlü müzisyen, besteci ve yapımcı Cem Adrian, Mahall Bomonti İzmir’den daire aldı. İzmirliler’i çok sevdiğini belirten Adrian, İzmir’e yaptığı yatırımın heyecanını paylaştı...

S&P'nin kritik Türkiye yorumu!

Kredi derecelendirme kuruluşu S&P kıdemli direktörü Frank Gill, "TCMB bir noktada faizleri artırmak zorunda kalabilir" ifadelerini kullandı.

Mimar William James Smith eserlerini kitapta topladı!

İstanbul’daki pek çok tarihi binada imzası olan İngiliz mimar William James Smith, cam ve demiri uyumlu bir biçimde kullanarak Osmanlı topraklarında bir ilki başardı. Sultan Abdülmecid’in de takdirini kazanan mimarın eserleri bir kitapta toplandı.

Taksim AKM'nin yeni proje detayı belli oldu!

Adrian Smith&Gordon Gill Architecture’ın Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin yerine yaptığı ‘İstanbul Kültür Merkezi’ adlı proje, World Architecture News’ın düzenlediği WAN Ödülleri’nde birinci seçildi.

Taksim AKM projesini kimin yaptırdığı bilinmiyor!

Taksim'de yer alan AKM'yle ilgili esrarengiz bir proje ortaya çıktı. Chicago ve Beijing'de ofisleri bulunan Adrian Smith ve Gordon Gill Mimarlık tarafından hazırlanan projenin kim tarafından yaptırıldığı bilinmiyor.

Adrian Smith&Gordon Gill Architecture projesi Haberi

Adrian Smith&Gordon Gill Architecture projesi


KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı, Atatürk Kültür Merkezi’nin yerine yapılacağı iddia edilen, Adrian Smith&Gordon Gill Architecture’ın hazırladığı belirtilen projeye sahip çıkmadı. Bakanlık yetkilileri, “Bizim istediğimiz veya sipariş ettiğimiz bir proje değil. Kendi kendilerine yapmışlar” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de “Bizimle ilgisi yok” açıklamasını yaptı.


Taksim AKM'nin yeni proje detayı belli oldu!


Amerika ve Çin’de ofisleri bulunan Adrian Smith&Gordon Gill Architecture’ın İstanbul’daki Atatürk Kültür Merkezi için yaptığı “İstanbul Kültür Merkezi” adlı proje, World Architecture News’in düzenlediği WAN Ödülleri’nde birinci oldu. Projenin birinci seçilmesinin ardından çalışmanın detayları sosyal medyada yer aldı. World Architecture News’in internet sitesinde yer alan habere göre söz konusu proje, 6 eser arasından birinci seçildi. Taksim Meydanı’nda projelendirilen çalışma içerisinde dört tane dünya klasında performans alanı (konser, opera, sergi...