15 / 05 / 2024

Adriana Lima dairesi

Adriana Lima dairesi

Brazilyalı top model Adriana Lima, ABD'nin New York kentinin Manhattan bölgesindeki dairesinin fiyatını 5.5 milyon dolardan 4 milyon 850 bin dolara indirdi.

Adriana Lima Miami'deki evini sattı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima Miami'deki konutunu 40 milyon dolara sattı.

Metin Hara'nın iş yeri mühürlendi!

Bir dönem Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara'nın diploması olmadığı halde kendini doktor olarak lanse ettiği nedeniyle iş yeri mühürlendi ve hapis istemiyle dava açıldı. 

Adriana Lima'nın yeni aşkı Emir Uyar Miami’de ev kiraladı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima'nın Türk işadamı sevgilisi Emir Uyar aşkı için kesenin ağzını açtı. Uyar, Miami’de aylık 150 bin dolara lüks bir malikane kiraladı..

Adriana Lima, Metin Hara'nın Amerika’ya yerleşmesini istedi!

Adriana Lima ile Metin Hara, 10 gün önce buluşup ilişkilerini yeniden gözden geçirdi. Lima, Hara'nın Amerika'ya yerleşmesini istedi.

Adriana Lima, ABD'deki evinin fiyatını 4.8 milyon dolara indirdi!

Brazilyalı top model Adriana Lima, ABD'nin New York kentinin Manhattan bölgesindeki dairesinin fiyatını 5.5 milyon dolardan 4 milyon 850 bin dolara indirdi.

Yolanthe Cabau Fikirtepe'de inşaat reklamında oynayacak!

GS'nin Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Fikirtepe'deki inşaat firmasının reklam yüzü oldu. Adriana Lima ile Cabau arasında kararsız kalan şirket yetkilileri Fikirtepe'de anket yaptırdı.

Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor!

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ve Candite Swanepoel gibi modellerin yer aldığı ünlü defileleriyle tüm dünyada tanınan iç çamaşırı markası Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor.

İncek Blue'nun örnek dairesi hazır! 40 eve özel ödeme planı!

Gayrimenkulde konsept projelerin lideri Sinpaş GYO’nun Ankara’nın en gözde yerleşim bölgesi İncek’te hayata geçirdiği İncek Blue’nun modern ve yalın bir çizgide dekore edilen yeni örnek dairesi ev sahiplerine ilham veriyor.

Ankara Çankaya projesinin örnek dairesi hazır!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Ankara’nın kalbinde hayata geçirdiği Ankara Çankaya, örnek dairesiyle de fark yaratıyor. Ankara Çankaya’nın örnek dairesi projenin iç mimarisi Brigitte Weber tarafından hazırlandı.

Kıbrıs Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi'nden malzeme satışı!

Kıbrıs Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü, muhtelif malzemelerin Çarşamba günden itibaren satışa sunulacağını açıkladı. Muhtelif malzemeler n Çarşamba gününden itibaren mesai saatleri içinde perakende ve peşin ödeme ile satışa sunulacak..

Ankara Kazan Vergi Dairesi inşaatı ihalesi 4 Mayıs'ta!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Ankara Kazan Vergi Dairesi inşaatı ihalesi yapılacak. Yeni Kazan Vergi Dairesi'nin ihalesi 4 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak...

Evvel İstanbul'un örnek dairesi açıldı!

Emlak Konut GYO'nun İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile Başakşehir'de başlattığı Evvel İstanbul projesinin örnek dairesi ziyaretçilere açıldı.

EVvel İstanbul'un örnek dairesi ziyarete açıldı!

Emlak Konut GYO İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile gerçekleşen Başakşehir EVvel İstanbul projesinin örnek dairesi ziyaretçilere açıldı.141 metrekarelik 3+ l'ler aydınlık ve tasarımıyla yoğun ilgi gördü.

Adriana Lima dairesi Haberi

Adriana Lima dairesi

Brazilyalı top model Adriana Lima, ABD'nin New York kentinin Manhattan bölgesindeki dairesinin fiyatını 5.5 milyon dolardan 4 milyon 850 bin dolara indirdi.


Daire 3 yıldır satılamıyordu. Lima ve eski eşi Marko Jaric daireyi 2003'te 1 milyon 950 bin dolara almış ve içine 650 bin dolar harcama yapmıştı. Lima, NBA'nin Sırp yıldızı Jaric'ten 2014'te ayrılmıştı. Lima ve Jaric'in 2 kız çocuğu...