05 / 05 / 2024

Adriana Lima evini sattı

Adriana Lima evini sattı

Dünyaca ünlü model Adriana Lima Miami'deki konutunu 40 milyon dolara sattı.

Adriana Lima Miami'deki evini sattı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima Miami'deki konutunu 40 milyon dolara sattı.

Metin Hara'nın iş yeri mühürlendi!

Bir dönem Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara'nın diploması olmadığı halde kendini doktor olarak lanse ettiği nedeniyle iş yeri mühürlendi ve hapis istemiyle dava açıldı. 

Adriana Lima'nın yeni aşkı Emir Uyar Miami’de ev kiraladı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima'nın Türk işadamı sevgilisi Emir Uyar aşkı için kesenin ağzını açtı. Uyar, Miami’de aylık 150 bin dolara lüks bir malikane kiraladı..

Adriana Lima, Metin Hara'nın Amerika’ya yerleşmesini istedi!

Adriana Lima ile Metin Hara, 10 gün önce buluşup ilişkilerini yeniden gözden geçirdi. Lima, Hara'nın Amerika'ya yerleşmesini istedi.

Adriana Lima, ABD'deki evinin fiyatını 4.8 milyon dolara indirdi!

Brazilyalı top model Adriana Lima, ABD'nin New York kentinin Manhattan bölgesindeki dairesinin fiyatını 5.5 milyon dolardan 4 milyon 850 bin dolara indirdi.

Yolanthe Cabau Fikirtepe'de inşaat reklamında oynayacak!

GS'nin Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Fikirtepe'deki inşaat firmasının reklam yüzü oldu. Adriana Lima ile Cabau arasında kararsız kalan şirket yetkilileri Fikirtepe'de anket yaptırdı.

Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor!

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ve Candite Swanepoel gibi modellerin yer aldığı ünlü defileleriyle tüm dünyada tanınan iç çamaşırı markası Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor.

Marc Antony California'daki evini 4.3 milyon dolara satıyor!

Marc Antony bu sene içinde aldığı California'daki evini 4.3 milyon dolara satışa çıkardı. Model sevgilisi Shannon De Lima ile Florida'ya taşınmayı planlayan şarkıcı beş yatak odalı evinin fotoğraflarını da paylaştı.

Hüseyin Karcı yaptığı maket yapılarla evini müzeye çevirdi!

Salihli ilçesinde yaşayan Hüseyin Karcı, atık malzemeleri de kullanarak yaptığı tarihi yapıların minyatürleriyle evini adeta açık müzeye çevirdi. Karcı, eski yapıların minyatür maketlerini yapmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini belirtti.

Avukat Kadir Kurtuluş: Eylem planıyla ilk evini alacak olanlara teşvik mi geliyor?

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı ekonomide eylem planları arasında ilk evini alacak olanlara, evleneceklere ve eğitim parası biriktirmeye çalışanlara devlet teşviği verileceğine yönelik bir madde de yer aldı.

Avukat Kadir Kurtuluş: İlk evini alacak olanlara teşvik mi geliyor?

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı ekonomide eylem planları arasında ilk evini alacak olanlara, evleneceklere ve eğitim parası biriktirmeye çalışanlara devlet teşviği verileceğine yönelik bir madde de yer aldı.

Annemin evini kredi ile alabilir miyim?

Konut kredisi ile bankalar, mesken sahibi olmak isteyen kimselerin uzun vadede düşük faiz oranları ile nakit ihtiyacı karşılanıyor. Peki, kredi herkese verilir mi? Siz de "Annemin evini kredi ile alabilir miyim?" diyorsanız, işte yanıtı..

Babamın evini kredi ile satın alabilir miyim?

Taşınmaz mal tapu devri aile içinde de yapılabiliyor. Peki, aile içinde yapılan mesken tapu devir işlemlerinde alıcı kredi kullanabilir mi? Siz de "Babamın evini kredi ile satın alabilir miyim?" diyorsanız, işte yanıtı..

Adriana Lima evini sattı Haberi

Adriana Lima evini sattı

Adriana Lima Miami'deki evini sattı. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Brezilyalı ünlü model Adriana Lima Miami'de 2010 yılında 9 milyon dolara aldığı konutunu sattı.

Adriana Lima Miami'deki konutunu aldığı fiyatın üstünde bir alıcıya sattı. Ünlü model konutu için 40 milyon dolara alıcı buldu. 

Covid-19'dan sonra Miami'ye bir hayli göç yaşandı. Adriana Lima da bu fırsatı değerlendirerek konutunu sattı. 

Whitney Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı!

Justin Timberlake New York’taki çatı...