05 / 05 / 2024

Adriana Lima Miamideki evini sattı

Adriana Lima Miamideki evini sattı

Dünyaca ünlü model Adriana Lima Miami'deki konutunu 40 milyon dolara sattı.

Adriana Lima Miami'deki evini sattı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima Miami'deki konutunu 40 milyon dolara sattı.

Lima Bakım Hizmetleri Turizm Otelcilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Lima Bakım Hizmetleri Turizm Otelcilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Haracçı tarafından açıldı. 

Metin Hara'nın iş yeri mühürlendi!

Bir dönem Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara'nın diploması olmadığı halde kendini doktor olarak lanse ettiği nedeniyle iş yeri mühürlendi ve hapis istemiyle dava açıldı. 

Adriana Lima'nın yeni aşkı Emir Uyar Miami’de ev kiraladı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima'nın Türk işadamı sevgilisi Emir Uyar aşkı için kesenin ağzını açtı. Uyar, Miami’de aylık 150 bin dolara lüks bir malikane kiraladı..

Lüx Barış Turizm Seyahat Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüx Barış Turizm Seyahat Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adriana Ozdolanbay tarafından kuruldu.

Lima Yachting Yatçılık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Lima Yachting Yatçılık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Rıfat Başak ortaklığıyla kuruldu.

Adriana Lima, Metin Hara'nın Amerika’ya yerleşmesini istedi!

Adriana Lima ile Metin Hara, 10 gün önce buluşup ilişkilerini yeniden gözden geçirdi. Lima, Hara'nın Amerika'ya yerleşmesini istedi.

Lima Yapı kolayca ev sahibi yapıyor!

Ankaralılara yüksek donatılı evleri, uygun ödeme koşullarıyla sunan Lima Yapı 2007 yılından bugüne kadar, farklı projelerde yüzlerce aileyi ev sahibi yaptı.

Efes Antik Kanal Projesi ihalesi 19 Ekim'de!

Efes Antik Kenti'ni denize bağlayan antik liman, yeniden hayat buluyor. Antik limaı için hazırlanan Antik Kanal Projesi'nde ihale sürecine gelindi.

Adriana Lima, ABD'deki evinin fiyatını 4.8 milyon dolara indirdi!

Brazilyalı top model Adriana Lima, ABD'nin New York kentinin Manhattan bölgesindeki dairesinin fiyatını 5.5 milyon dolardan 4 milyon 850 bin dolara indirdi.

Karmod Prefabrik ürünlerini Peru'da tanıttı!

Karmod Prefabrik, Güney Amerika ülkelerinden Peru’nun başkenti Lima’da düzenlenen Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı'nda (EXCON) ürünlerini tanıttı.

Lima Vadi Birlik teslim tarihi!

Lima Vadi Birlik projesinde fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Lima Vadi Evleri projesi 150 adet konuttan meydana geliyor...

Ankara Lima Vadi daire fiyatları!

Ankara Lima Vadi daire fiyatları 200 bin liradan başlıyor. Lima Vadi projesinde firma bünyesinde farklı ödeme seçenekleri sunuluyor...

Adriana Lima Miamideki evini sattı Haberi

Adriana Lima Miamideki evini sattı

Adriana Lima Miami'deki evini sattı. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Brezilyalı ünlü model Adriana Lima Miami'de 2010 yılında 9 milyon dolara aldığı konutunu sattı.

Adriana Lima Miami'deki konutunu aldığı fiyatın üstünde bir alıcıya sattı. Ünlü model konutu için 40 milyon dolara alıcı buldu. 

Covid-19'dan sonra Miami'ye bir hayli göç yaşandı. Adriana Lima da bu fırsatı değerlendirerek konutunu sattı. 

Whitney Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı!

Justin Timberlake New York’taki çatı...