15 / 05 / 2024

ADÜAŞ istanbul satılık daire

ADÜAŞ istanbul satılık daire

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, İzmir, İstanbul ve Antalya'da bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özyurtlar Ödül İstanbul satılık daire fiyatları!

Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen Ödül İstanbul Konutları Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Özyurtlar Ödül İstanbul satılık daire fiyatları 219 bin TL'den başlıyor.

Deniz İstanbul satılık!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'ne bağlı Yakuplu Sahili'nde inşa edilen Deniz İstanbul satılık daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire!

Keleşoğlu Holding tarafından hayata geçirilen Deniz İstanbul projesi 122 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Esenyurt Akros İstanbul satılık daire fiyatları!

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Akros İstanbul projesi Ak Proje-Ertok Yapı ve Kaysel İnşaat tarafından inşa ediliyor. Esenyurt Akros İstanbul satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor...

Resim İstanbul satılık ev fiyatları 2017!

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Resim İstanbul projesi, 13 katlı 28 blokta toplam 1.394 daireden oluşuyor. Resim İstanbul satılık ev fiyatları 2017...

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık!

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık dairelerin fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Bakırköy sahil hattında yer alan Pruva 34 projesinde rezidans, otel, apart otel alanları bulunuyor...

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Veliefendi Central Park İstanbul satılık!

Veliefendi Central Park İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Bakırköy'de inşa edilecek projede 1.200'ün üzerinde konut yer alacak.

Bakırköy Central Park İstanbul satılık!

Bakırköy Central Park İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 5 blok halinde hayata geçirilecek.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut!

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükselen projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor.

Adım İstanbul satılık konut fiyatları!

Adım İstanbul satılık konut fiyatları konum ve planlarına göre değişiyor. 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılabilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık!

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen projede 760 konut ve 190 rezidans daire bulunuyor.

ADÜAŞ istanbul satılık daire Haberi

ADÜAŞ istanbul satılık daire

GAYRİMENKULLER SATILACAKTIR


Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğünden:

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) tarafından aşağıda belirtilen taşınmazlar 4046 sayılı özelleştirme uygulamaları hakkında kanun hükümleri çerçevesinde, “satış” yöntemi uygulanmak suretiyle özelleştirilecektir.

1 - İhaleler, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “Pazarlık” usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görülmesi halinde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla “Açık Artırma” suretiyle sonuçlandırılabilecektir.

2 - Satışa konu taşınmazlardan birine teklif verilebileceği gibi ayrı ayrı olmak koşuluyla birden fazla taşınmaz için de teklif verilebilir. Verilen teklifler herhangi bir şartı içeremez ve birden fazla teklif verilmesi halinde bu teklifler birbiriyle ilişkilendirilemez.

3 - Satışa konu taşınmazlar için, ihale şartnamelerinde belirtilen hususlar da dikkate alınarak hazırlanacak teklifler, yukarıdaki tabloda belirtilen...