07 / 05 / 2024

adüaş zonguldak ihale ilanları

adüaş zonguldak ihale ilanları

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü Adana, Mardin, Kastamonu ve Zonguldak'ta yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin en düşük geçici teminat bedeli 10 bin lira olarak belirlendi...

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

Ankara’da 6 arsa satışa çıktı! İhale tarihi belli oldu!

Ankara ili, Bala Belediyesi’ne ait toplam 6 arsanın satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 13 Kasım olduğu duyuruldu.

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacağı belirtildi. İşte 6 taşınmazla ilgili geçici teminat bedeli ve ihale şartları…

Devlet lojmanlarından 8 bin 339'u açık ihale yöntemiyle satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafındasn satış talimatı verilen 11 bin 700 kamu konutundan 8 bin 339'u açık ihale yöntemiyle satıldı.

ADÜAŞ 3 ildeki 3 gayrimenkulü özelleştirecek!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Zonguldak ve İzmir'de yer alan 3 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor...

ADÜAŞ Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün süresini uzattı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün son teklif verme süresini uzattı..

ADÜAŞ 4 ildeki 6 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, İstanbul, İzmir, Konya ve Zonguldak'taki 6 gayrimenkulünü özelleştiriyor. İhaleler 20- 21 ve 28 Şubat tarihlerinde yapılacak.

ADÜAŞ 5 ildeki 9 gayrimenkulünü satıyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, İstanbul, Konya, Eskişehir, Samsun ve Zonguldak'taki 9 gayrimenkulünü satıyor..

ADÜAŞ, 10 ildeki 14 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Aydın, Hatay, Çorum, Konya , İzmir, Antalya, Samsun, Erzincan, Eskişehir, Zonguldak'ta bulunan 14 gayrimenkulü özelleştiriyor

Manisa Alaşehir'e yapılacak kavşağın ihale süreci tamamlandı!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde trafik yoğunluğun fazla olduğu Sarıkız Deresi ile Alaşehir Devlet Hastanesi arasında yapılacak olan kavşağın ihale süreci tamamlanarak, yer teslimi gerçekleştirildi. Kavşağın 2016 yılı içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

ÖİB Ankara ADÜAŞ'ın Eskişehir arsasını özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ)’nin Eskişehir Odunpazarı ilçesinde bulunan arsasını özelleştiriyor.

Adıyaman Çelikhan Çat Barajı Tuneli ihale edildi!

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde 12 yıldan beri planlanan Çelikhan Çat Barajı Tuneli Projesinin ikinci aşaması ihale edildi.Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise, emeği geçen herkese teşekkür ederek, 12 yıllık rüyasının gerçekleştiğini aktardı.

Melih Gökçek, Söğüt İnşaat'a 4.1 milyarlık ihale mi verdi?

Melih Gökçek’in Sögüt İnşaat’a 6 ihale verdiği ortaya çıktı.Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Söğüt İnşaat’a verdiği ihaleler arasında Anadolu Bulvarı’nda yapılan yapılan köprü inşaatı da vardı.

adüaş zonguldak ihale ilanları Haberi

adüaş zonguldak ihale ilanları


Adana, Mardin, Kastamonu ve Zonguldak'ta yer alan 5 adet gayrimenkulün en düşük geçici teminat bedeli 10 bin lira, en yüksek geçici teminat bedeli ise 50 bin lira olarak belirlendi. İhale 13-15-21-22 Mayıs 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için