29 / 04 / 2024

AE Arma-Elektropanç büyük cezayir cami

AE Arma-Elektropanç büyük cezayir cami

Power 100 listesinin en genci AE Arma-Elektropanç İş Geliştirme Müdürü Burak Kızılhan, dünyanın 4. en büyük camiinin aydınlatmasını yapacaklarını belirterek, 'Çevreci aydınlatmaların kullanılacağı cami 2016 yılında ibadete açılacak bir külliye olacak' ded

Hepsiburada'da karne heyecanı başladı: Karne hediyelerinde büyük fırsatı aman kaçırmayın! 

Hepsiburada'da karne heyecanı resmen başladı. Çocuklarını hoşlarına gidecek bir armağan ile mutlu etmek isteyen ebeveynlere büyük fırsat. İşte Hepsiburada 15 Haziran 2023 fiyat listesi...

AE Arma, Dubai'nin en gözde projesini yapacak!

 Orta Doğu’nun en büyük 25 teknik müteahhitlik firması arasında yer alan AE Arma-Elektropanç, bölgedeki prestijli projelerine bir yenisini daha ekliyor. 

AE Arma-Elektropanç, Orta Doğu’nun en büyük 5. müteahhit firması!

AE Arma-Elektropanç, MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Teknik Müteahhitlik Firması” listesinde beşinci sırada yer aldı.

Antalya'nın en büyük kapalı alan oyun merkezi pazar günü açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel’in Antalyalı çocuklara armağanı Türkiye’nin en büyük kapalı alan oyun merkezi Pazar günü kapılarını açıyor.

AE Arma-Elektropanç yurtdışında 250 milyon dolarlık proje üstlendi!

AE Arma-Elektropanç, son iki yılı uluslararası arenada ses getiren 10 büyük projeyi üstlenerek geçirdi. Toplam kapalı alanı yaklaşık 1 milyon metrekareye ulaşan projelerin toplam kontrat bedeli ise 250 milyon doların üzerinde gerçekleşti.

Kocaeli Büyükşehir'den imar yönetmeliği eğitimi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeline imar yönetmeliğindeki değişiklikler hakkında eğitim verdi. Mimar Sevilay Armağan tarafından verilen eğitimde, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Osman Günler de katıldı.

AE Arma-Elektropanç, Dubai'deki AVM'nin müteahhitliğini yapacak!

AE Arma-Elektropanç Dubai’de çok prestijli bir alışveriş merkezinin 65M USD’lık teknik müteahhitliğini imzaladı. Projenin 2017 yılı gibi bitmesi planlanıyor.

AE Arma-Elektropanç, en büyük teknik müteahhitlik firmaları arasında!

Orta Doğu’daki faaliyetlerini artıran AE Arma-Elektropanç, MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Müteahhitlik Firması” listesinde üçüncü sırada yer aldı.

AE Arma Elektropanç'ın yeni hedefi Afrika!

3 kıtada 7 milyon metrekareden fazla çeşitli fonksiyonel teknik müteahhitlik hizmeti veren AE Arma- Elektropanç, hedefine Afrika'yı da aldı.

Sürdürülebilir çevre yönetiminde akıllı binalar büyük önem taşıyor!

Sürdürülebilir bir çevre yaklaşımı ile çalışmalarına yön veren AE Arma-Elektropanç, Dünya Çevre Günü’nde kaynakların en doğru şekilde kullanımı için inşaat sektörüne büyük sorumluluk düştüğüne dikkat çekiyor.

Moskova'daki Fili Grad projesi AE Arma-Elektropanç ile yükselecek!

Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç, Moskova’da yükselecek Fili Grad projesinin ikinci etabının iş ortaklarından biri oldu.

Büyük Anayurt Kooperatif satış ofisi!

Büyük Anayurt Kooperatif projesi Arma Yapı tarafından Kayseri' de hayata geçiriliyor. Projede toplam 990 adet konut yer alıyor. Büyük Anayurt Kooperatif satış ofisi adres bilgileri haberimizde yera alıyor.

Arma Yapı Büyük Anayurt Kooperatif daire fiyatları!

Arma Yapı tarafından hayata geçirilen Büyük Anayurt Kooperatif projesi toplam 990 adet konuttan oluşuyor. Proje Kayseri' de yükseliyor. Arma Yapı Büyük Anayurt Kooperatif daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

AE Arma-Elektropanç büyük cezayir cami Haberi

AE Arma-Elektropanç büyük cezayir cami

Dev minareli camiyi Türkler aydınlatacak



Cezayir'de inşaatına başlanan dünyanın 4. büyük ve Cezayir'in en büyük camisi olacak Büyük Cezayir Cami'nin elektrik işleri, AE Arma-Elektropanç'a emanet. Körfez'in en etkili işadamları arasındaki 2 Türk'ten biri olan 29 yaşındaki AE Arma-Elektropanç İş Geliştirme Müdürü Burak Kızılhan, 270 metre uzunluğunda minaresi ile dikkat çeken camiinin 2016 yılı başında ibadete açılacağını kaydetti.


Bir devlet projesi olan ''Cezayir Camisi''nin inşaatı için Cezayir hükümeti, Çinli firmayla 1 milyar euro kaşılığında anlaştı. 120 bin kişi kapasiteli camiinin, Suudi Arabistan'daki Mescid-i Haram, Medine'deki Mescid-i Nebevi, İran'ın İmam Rıza türbesinden sonra en büyük camii olacağı belirtiliyor.


KÜLLİYE NİTELİĞİNDEKİ YAPI


450 bin metrekarelik alana sahip olan ve ana müteahhitliğini Çinli CSCEC'in üstlendiği Büyük Cezayir Cami, açık ve kapalı alanları ile dev bir külliye niteliği...