12 / 05 / 2024

AE Arma-Elektropançın ortağı kim

AE Arma-Elektropançın ortağı kim

AE Arma-Elektropanç'ın Nisan 2012’de hisselerinin yüzde 80'i Imtech N.V. tarafından alınmıştı. O tarihten bu yana ortak proje geliştiren ikili, iki şirketin de yeni stratejik planlamaları doğrultusunda karşılıklı olarak aldığı karar ile yollarını ayırdı..

Deprem harcamaları için bütçeden ayrılan rakam orta vadede 3 trilyon TL'yi aşacak! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, deprem harcamaları, bütçe ve enflasyon ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Depremin yaralarının sarılması amacıyla bu sene bütçede 762 milyar TL kaynak ayırdıklarını belirten Yılmaz, bu rakamın orta vadedi 3 trilyon lirayı aşacağının altını çizdi. İşte de

İş arayanlar dikkat! Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı yapıyor! İşte başvuru şartları…

İş arayanlar bu haberi kaçırmayın. Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğine sözlü sınavla 18 Uzman Yardımcısı alınacağı ifade edildi. İşte detaylar…

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Emek tarafından kuruldu.

Arma Mimari İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arma Mimari İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Aydın ve Özden Bilgiş ortaklığında kuruldu.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erkan Akyüz ve İlker Seven ortaklığında kuruldu.

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Emin Sayar ve Emre Baş ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörü orta ve üst sınıf projelere yönelecek!

Mesa, inşaat sektörüne yön veren markalardan. 2021'de döviz kurunun fiyatlara yansımasıyla konut fiyatlarında yükseliş öngören Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ''Sektörün orta-üst sınıf projelere yöneleceği beklentisindeyim" diyor.

Hareket Proje, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün tabliyelerini taşımaya devam ediyor!

Tamamlandığında dünyanın orta açıklığı en uzun asma köprüsü unvanının sahibi olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nün  50 adet Boeing 747 ağırlığındaki tabliyelerin yükleme ve tahliye işlemleri önümüzdeki günlerde yapılacak. 

Akfen Gayrimenkul, Akfen GYO'nun Rusya'daki ve Hollanda'daki yatırımlarının ortağı oldu!

Akfen Gayrimenkul'ün Hollanda'da mukim bağlı ortaklıkları olan ve Rusya'da bulunan yatırımlarının maliyetlerin azaltılması için Rusya'daki yatırımları direkt olarak Akfen Gayrimenkul'ün ortaklığı haline getirildi.

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

İDDMİB rotasını Orta Asya’ya çevirdi!

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği, Latin Amerika ile başlayan sanal heyetlere Körfez Bölgelerini de ekledi ve yatırımlarına Orta Asya’da hız verdi.

AE Arma-Elektropançın ortağı kim Haberi

AE Arma-Elektropançın ortağı kim


AE Arma-Elektropanç tarafından yapılan açıklama şöyle:


Elektrik, elektronik ve mekanik mühendisliği (MEP) hizmetleri alanında, bölgesel bir lider ve Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç olarak, Nisan 2012’de hisselerimizin %80’inin Imtech N.V. tarafından satın alınmasıyla hayata geçirdiğimiz ortaklığımızı, iki şirketin de yeni stratejik planlamaları doğrultusunda karşılıklı olarak aldığımız karar ile sona erdirmiş bulunmaktayız. 


Bölgesel güç konumumuzdan küresel güç olma yolundaki büyüme hedeflerimiz kapsamında, Imtech N.V.’ye %80’ini sattığımız hisselerimizin yüzde 31’ini Ocak 2014’te ve geri kalan yüzde 49’luk bölümünü de Eylül 2014 tarihinde geri satın alacağımızı bilgilerinize sunarız. 


Saygılarımızla, 


AE...