27 / 04 / 2024

ae mimarlık Ahmet Erkurtoğlu

ae mimarlık Ahmet Erkurtoğlu

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesiyle bir rekora imza atan AE Mimarlık, yıl içerisinde hayata geçireceği 75 yeni projesini bugünkü basın toplantısında tanıttı. Yaptıkları projelerin neredeyse yüzde 90’ı Bağdat Caddesi’nde yer alıyor.

AE Mimarlık yeni projelerini 14 Mart'ta tanıtacak!

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesine imza atarak bir rekora imza atan AE Mimarlık, 2015 yılı içerisinde 75 yeni projesini daha hayata geçiriyor. AE Mimarlık yeni projeleri tanıtmak üzere 14 Nisan Salı günü basın toplantısı düzenleyecek.

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Longart Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Longart Mimarlık Anonim Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Orhan, Ahmet İbrahimağaoğlu ve Taha Tufan ortaklığında kuruldu.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türkmen tarafından kuruldu.

Tias Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuurldu!

Tias Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dalmaz tarafından kuruldu.

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Temelli tarafından kuruldu.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile TalhaBilal Geniş tarafından kuruldu.

Tk Confıdence Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Confıdence Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Timur tarafından kuruldu.

Clkmaster Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clkmaster Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erdem Bumin tarafından kuruldu.

ae mimarlık Ahmet Erkurtoğlu Haberi

ae mimarlık Ahmet Erkurtoğlu

İstanbul’un sayılı mimarlık ofislerinden biri olan ve 1991 yılından beri özellikle Kadıköy'de birçok önemli projeye imza atan AE Mimarlık, yıl içerisinde hayata geçireceği 75 yeni projesini, bugün AE Mimarlık’ta basın toplantısıyla tanıttı. 




Kadıköy'ün mimarı olarak da tanınan AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu'nun ev sahipliğini yaptığı basın toplantısında, kentsel dönüşümle birlikte Bağdat Caddesi'nde hız kazanan inşaat sektörü de değerlendirildi. Şu an eski ve bilinir olmalarından dolayı Bağdat Caddesi’nin en çok iş yapan mimarlık ofislerinden biri olduklarını ifade eden Mimar Ahmet Erkurtoğlu, “40 farklı firmaya ait projelerin çizimi aynı anda yürüyor. Projelerin devamı da gelecek." derken, özellikle Kadıköy bölgesine, Anadolu'dan ve İstanbul’un Avrupa yakasından gelen inşaat firmalarının yoğun bir ilgisi bulunduğuna da dikkat çekti.



Projeler Bağdat Caddesinde ağırlık...