21 / 05 / 2024

AE Mimarlık Arnavutköy Darülaceze

AE Mimarlık Arnavutköy Darülaceze

Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini açıkladı. 

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Ünlü mimar Doğan Hasol'dan mimarlık eğitimi eleştirisi...

Mimarlık, büyük yapı tasarımı ve mühendislik sanatıdır. Mimarlık, bilim ile sanatı dengeli bir şekilde kullanarak göze hitap eden sağlıklı yapıların ortaya çıkması için çalışmalar gerçekleştirecek bireyler yetiştirilmesini amaçlar. Bu konu eleştiriye çok açık bir konu olarak karşımıza çıkıyor...

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile TalhaBilal Geniş tarafından kuruldu.

Draft Mimarlık Proje Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Draft Mimarlık Proje Yönetim Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Güneren tarafından kuruldu.

Maxon Mimarlık Ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maxon Mimarlık Ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydoğdu, Ümit Yıldırım ve Yusuf Yaşar Bayram ortaklığında kuruldu.

Yüzgüleç Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzgüleç Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Yüzgüleç ve Veysel Yüzgüleç ortaklığında kuruldu.

Dea Danışmanlık Mimarlık Proje Yönetim Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dea Danışmanlık Mimarlık Proje Yönetim Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Altuner tarafından kuruldu.

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 245 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Tabanlioglu Mimarlık ‘housEmotion’ şimdi de Dubai’de!

Tabanlioglu Mimarlık, büyük beğeni toplayan enstalasyonu ‘housEmotion’ ile 3. kez sanat ve tasarım dünyasının vitrininde...

Suzan Yıldırım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suzan Yıldırım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Yıldırım tarafından kuruldu. 

Karaköy’de Mimarlık Müzesi açıldı!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, ‘Mimarlık Müzesi’ne dönüştürüldü. Bina, hem Mimarlar Odası olarak işlevine devam edecek hem de Mimarlık Müzesi olarak ziyaretçilerle buluşacak.

AE Mimarlık Arnavutköy Darülaceze Haberi

AE Mimarlık Arnavutköy Darülaceze

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 yıl önce verdiği talimat üzerine başlatılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini söyledi.

Konsepti ve projeyi hediye ederek, mimari açıdan ödeme talep etmediklerini söyleyen Erkurtoğlu, “Darülaceze, bizi heyecanlandıran bir proje oldu. 160 bin metrekarelik bir alan üzerine cumhurbaşkanımızın da sürekli belirttiği yatay mimariyi hayata geçirmemiz için önemli bir fırsattı bu. Projemizde, akıllı şehir konseptini uygulayacağız. Yani sıfır karbon salınımını sağlayacağız ve yağmur sularını arıtarak avlu içindeki kanallara aktaracağız. Projemizde, yatağından kalkamayan yaşlıların yeşili görmeleri ve hayata bağlı kalmaları için camları yerden tavana kadar uzattık. Yeşil alanların ağırlık kazandığı, bütün birimlerin...