01 / 05 / 2024

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat iletişim

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat iletişim

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atıl tarafından kuruldu.

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Evren Kamışlı tarafından kuruldu.

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Can Kut tarafından kuruldu.

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Ydy Grup Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydy Grup Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çengeloğlu tarafından kuruldu. 

İş Bankası'ndan Türk gayrimenkul devi Çağla Grup'a iflas davası! 

İş Bankası, alacaklı olduğu gayrimenkul devi Çağla Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat AŞ'ye karşı iflas davası açtı. Çağla Grup, Skyland İstanbul projesi ile biliniyor. İşte ayrıntılar... 

Bcn Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bcn Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Biçen tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat iletişim Haberi

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat iletişim

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atıl tarafından kuruldu.

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi konusu:
1- a-Hertürlü paletli ve tekerlekli işmakinaları ile hafriyatve kazı çalışmaları yapmak b-Hertürlü kırıcı ve delici işmakinası ve kompresörler vasıtasıyla sert zemin kazısı vehafriyatını yapmak. c-Hertürlü kanal ,kazı ve ıslah çalışması yapmak d-Hertürlü yol açma kazı ve tesviye ,ıslah çalışmaları yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi adres:  Levazım Mah.Koru Sk.Zorlu Center Apt.No.2/150...