18 / 05 / 2024

Afa Boran emlak değerlendirmeleri

Afa Boran emlak değerlendirmeleri

Düşük faiz, özellikle emlak gibi reel varlıkları olumlu etkileyen önemli bir faktör. Amwal Yönetici Direktörü Afa Boran, bu ortamda Türkiye'de emlak yatırımlarının çok daha iyi değerlendirilebileceğini söylüyor.

Mondo İnşaat Otomotiv Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mondo İnşaat Otomotiv Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Boran Andak tarafından kuruldu.

Forbest Yapı,Görece'de yeni projeler hayata geçirecek!

İzmir’de bir çok projeye imza atan Cabbaroğlu ve Boran Emlak ortak girişimi ile kurulan Forbest Yapı, Sarnıç, Alaçatı ve Gaziemir projelerinden sonra Görece’de yeni bir proje hayata geçirecek. 

Afa Boran: Son 10 yılda en çok kazandıran sektör emlak!

Katar merkezli yatırım şirketi Amway’ın Direktörü Afa Boran "Emlak sektöründe yeni değer yaratıldığında alınan vergileri çok düşük. Halbuki son 10 yıla bakarsak en büyük servet artışı yaratılan sektör." dedi.

Emlak yatırımları daha iyi değerlendirilmeli!

Düşük faiz, özellikle emlak gibi reel varlıkları olumlu etkileyen önemli bir faktör. Amwal Yönetici Direktörü Afa Boran, bu ortamda Türkiye'de emlak yatırımlarının çok daha iyi değerlendirilebileceğini söylüyor.

Forbest İnşaat İzmir'de yeni konut projelerine başlayacak!

İzmir'de emlak ve gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Boran Emlak, güncel teknolojiyi etkin şekilde kullanarak beklentilere en iyi şekilde cevap vermeyi hedefliyor..

Boran Emlak, Türk Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı!

TÜRK- ARAP İşadamları Derneği' nin Müteahhitler Federasyonu'nun desteği ile gerçekleştirdiği "1.Türk Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve Yapı Zirvesi" geçtiğimiz hafta yapıldı...

Yapı Kredi Koray GYO, Afa Boran'a hisse sattı!

Yapı Kredi Koray GYO,01.10.2010 tarihinde Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž. payları ile ilgili olarak 1,76 fiyat aralığından 1 adet alış işlemi Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Afa Boran tarafından gerçekleştirildi

Afa Boran: İki Türk inşaat firmasına Dubai'li ortak bulduk

2006 yılında Türkiye'de faaliyete geçen Shuaa Capital Dubai'nin en büyük yatırım bankası ve fon yönetim şirketi

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Afa Boran emlak değerlendirmeleri Haberi

Afa Boran emlak değerlendirmeleri

Düşük faiz, özellikle emlak gibi reel varlıkları olumlu etkileyen önemli bir faktör. Amwal Yönetici Direktörü Afa Boran, bu ortamda Türkiye'de emlak yatırımlarının çok daha iyi değerlendirilebileceğini söylüyor.  Afa Boran, ''Türkiye'nin farklılaşması için başta hukuk olmak üzere, eğitim, emlak, imar ve emeklilik sistemi konusunda önemli reformlara ihtiyacı var" diye konuşuyor. 


MEA Finance tarafından dört kez Körfez bölgesinin en iyi fon yöneticisi seçilen Afa Boran'ın başında bulunduğu Amwal fonu, aynı zamanda bölgede dört yıldır her yıl endeksin üzerinde performans sergileyen ve endekse göreceli toplam getiride en yüksek kazandıran fon. Boran, Körfez bölgesinin yanında daha önce görev yaptığı Avrupa'da da bir çok kez yılın en iyi analisti seçilmiş bir isim. 

Başarılı fon yöneticisiyle global piyasaları ve Türkiye beklentilerini konuştuk. Her dönemin fırsat da risk...