06 / 05 / 2024

afad istanbul geçici barınma alanları

afad istanbul geçici barınma alanları

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), olası bir afet durumunda, İstanbul nüfusunun tamamının geçici barınma hizmetlerine ihtiyaç duyacağının öngörülmediği bildirildi.

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

Cer İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Cer İstanbul çerçevesinde, 2384 Ada 7 Parsel T2, T3, T5, T6 Bloklar İle Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Cer İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Cer İstanbul kapsamında bulunan 384 Ada 7 Parsel A1, A2, A3, B, C ve Mescit Bloklar, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabul tutanağı 30 Aralık 2021 tarihinde onaylandı.

Avangart İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avangart İstanbul'un 7752 Ada 4 Parsel A1, A2, A3, B1, B2, C, D, G Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Sözleşme Kapsamında Olan Ada Dışı İmar Yolları ve Bu Yollara Ait Altyapıların kısmi geçici kabulü yapıldı.

İzmir'de depremzedeler için yapılan geçici konaklama merkezinde sona gelindi!

AFAD, İzmir'de hayata geçirilen 493 konteyner kapasiteli geçici konaklama merkezi kurulumunda son aşamaya gelindiğini belirtti.

İzmir'de geçici barınma merkezi kuruluyor!

İzmir'de AFAD koordinasyonunda oluşturulan geçici barınma merkezine, konteynerlerin sevkiyatı sürüyor...

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Avangart İstanbul), 7752 Ada 2 Parsel A, B, C Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Büyükyalı İstanbul projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 30 Eylül 2020 tarihinde onaylandı.

Emlak Konut GYO Büyükyalı İstanbul'ün kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Büyükyalı İstanbul'un 774 Ada 83 Parsel T2, T3, T4 Bloklar ile 774 ada 73 Parsel L ve M Bloklar Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

İstanbul'da toplanma ve geçici barınma alanları belirlendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geliştirilen karar destek modeli ile 39 ilçenin Toplanma ve Geçici Barınma Alanları’nı belirledi. Seçilen noktalar, deprem sürecinde vatandaşların ihtiyaçlarını yanıtlayacak en uygun kriterleri taşıyan alanlardan oluşuyor...

Evvel-Adım İstanbul kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Evvel-Adım İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul tutanağı 20 Aralık 2018 tarihinde onaylandı.

Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü bugün onaylandı.

afad istanbul geçici barınma alanları Haberi

afad istanbul geçici barınma alanları

 Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), olası bir afet durumunda, İstanbul nüfusunun tamamının geçici barınma hizmetlerine ihtiyaç duyacağının öngörülmediği bildirildi.


AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, İstanbul'da yaşanabilecek depreme ilişkin, bazı medya organlarında geçici barınma alanlarıyla ilgili haberlerin yer aldığı belirtildi.


Ülkenin müdahale kapasitesinin artırılması amacıyla, ilgili kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinden oluşan 28 hizmet grubu vasıtasıyla işleyen Türkiye Afet Müdahale Planı'nın geçen yıl yayımlandığı ifade edilen açıklamada, bu yılın başında ulusal düzey hizmet grubu planlarının hizmete alındığı vurgulandı.


AFAD'ın, risk yönetimi anlayışı doğrultusunda, olası afetlerle ilgili ulusal ve uluslararası paydaşlarıyla bilimsel çalışmalar yürüttüğüne işaret edilen açıklamada, dünyanın her yerinde olduğu gibi konunun uzmanlarınca farklı senaryo çalışmalarının yapıldığı bildirildi.


Depremin altyapı, üstyapı ve vatandaşlara etkileri hakkında tahminler içeren senaryo çalışmalarının, mevcut...