15 / 05 / 2024

AFAD Muş

AFAD Muş

Muş’un Malazgirt ilçesinde 3 gündür aralıksız etkili olan kar yağışından dolayı halı sahanın çatısı çöktü. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, halı saha tamamıyla kullanılmaz hale geldi.

AFAD duyurdu: Muğla'da 4.3 şiddetinde deprem oldu!

Ülke genelinde deprem haberleri gelmeye devam ediyor.  Muğla'nın Marmaris ilçesinde saat 07.56'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Son dakika Muğla - Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

Son dakika AFAD tarafından Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Son dakika! Muğla'da deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan verilere göre, Muğla Datça'da deprem meydana geldi. İşte son depremler listesi...

Muğla Bodrum açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem! Son dakika deprem oldu!

AFAD, Muğla Bodrum açıklarında saat 10.49 sıralarında 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte son dakika deprem listesi...

Son dakika! Az önce deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu! İşte AFAD'IN son depremler listesi...

26 Mayıs Cuma günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 27 Mayıs 2023 Cuma AFAD'ın kaydettiği son dakika deprem listesi!

Son dakika deprem! Bugün deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

Deprem oldu mu? Bugün nerede deprem oldu? bu soruların yanıtı araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte 9 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın ölçtüğü son dakika deprem listesine dair detaylar!

Deprem çantasında neler olmalı AFAD! Deprem çantası nerede durmalı? Deprem çantasında para olur mu?

Deprem çantası nerede durmalı? Deprem çantasında para olur mu? bu sorular şu sırlarda sık sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte detaylar!

AFAD 70 yeni eleman alacak! Aylık maaş 11.578 TL!

AFAD, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere 70 kişiyi istihdam edecek.  Aylık maaşı ortalama 11.578 TL olacak.  Peki  hangi birimlere eleman alınacak? Başvuru nasıl yapılacak? KPSS aranıyor mu? Kimler başvurabilecek? İşte detaylar…

Muş’ta AFAD'a ait arsada yıkım kararı!

Muş’ta Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) ait arsada bulunan işyerleri için yıkım kararı alınmasının ardından bazı afetzedeler polis zoruyla işyerlerinden çıkarıldı.

Muş'ta yıkım gerginliği!

Muş’ta İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne (AFAD) ait arsada bulunan ve izinsiz yapıldığı gerekçesiyle yıkım kararı alınan bazı iş yerlerinin yıkımı, polisle iş yeri sahipleri arasında gerginlik yaşanmasına neden oldu.

AFAD, Kars Kağızman'a ücretsiz konut mu yapacak?

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Yukarı Karagünen'de meydana gelen heyelan sonrası AFAD’ın verdiği ücretsiz konut sözü buhar oldu.

Muş AFAD yeni hizmet binasına taşındı!

AFAD Müdürlüğü, yeni hizmet binasına taşınarak faaliyetlerine başladı. Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait eski İl Genel Meclis binasına taşınan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, tüm eksikliklerini gidererek yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Muğla Fethiye'de 4,2 büyüklüğünde deprem!

Muğla Fethiye ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.AFAD internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 20.23'de Fethiye açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi

AFAD Muş Haberi

AFAD Muş

Sabah saatlerinde büyük gürültüyle çatısı çöken halı sahanın sahibi Abdullah Yıldırım, ”Sabah saatlerinde olması olası bir can kaybının yaşanmamasına sebep oldu. Allah’a şükürler olsun her hangi bir can kaybımız olmadı. Maddi olarak zararımız çok büyük. Yaklaşık 300 bin TL bir kaybımız var. Bu durumuzu ve yaşadığımız bu felaketi AFAD Muş yetkililerine bildirdik. Deyim yerindeyse facianın eşinden döndük. Tek tesellimiz olası bir can kaybının yaşanmamasıdır”...