08 / 05 / 2024

afet Eğitimi Projesi

afet Eğitimi Projesi

Marmara Bölgesi'nde Deprem ve Tsunami Zararlarının Azaltılması ve Afet Eğitimi Projesi'nin sonuçları açıklandı.

Bilemediğimiz tek şey, depremin zamanı!

Marmara Bölgesi'nde Deprem ve Tsunami Zararlarının Azaltılması ve Afet Eğitimi Projesi'nin sonuçları açıklandı.

18 soruda Meydan Ardıçlı Bahçeşehir projesi!

15 Eylül Cuma günü basına tanıtılacak olan Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta, Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte 18 soruda Meydan Ardıçlı Bahçeşehir projesi...

Strada Bahçeşehir Projesi satış fiyatları!

Strada Bahçeşehir Projesi satış fiyatları 334 bin TL'den başlıyor. Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyan projede konutların 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Strada Bahçeşehir Projesi konut fiyatları!

Strada Bahçeşehir Projesi konut fiyatları minimum 334 bin TL'den başlıyor. Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyan projede daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Strada Bahçeşehir Projesi satılık ev fiyatları!

Strada Bahçeşehir Projesi satılık ev fiyatları minimum 334 bin TL'den başlıyor. Üç etaptan oluşan projede daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Strada Bahçeşehir projesi daire fiyatları!

Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyan Strada Bahçeşehir Evleri'nde ilk teslimler Aralık 2018'de yapılacak. Strada Bahçeşehir projesi daire fiyatları 334 bin TL'den başlıyor.

Danfoss Türkiye ve Cantaş Soğutma CO2 eğitimi aldı!

Danfoss Türkiye soğutma teknik ekibi ve Cantaş Soğutma, bir hafta süren ileri seviye CO2 soğutma eğitimi için Danimarka’da buluştu. Eğitim, Danfoss ve Jutland Teknik Üniversitesi iş birliğinde düzenlendi.

ÇATIDER'den ilk uzaktan eğitim projesi!

ÇATIDER, inşaat sektörünün ilk uzaktan eğitim projesi Yapı Okulu ile çatıcılık mesleğine adım atmaya hazırlanan ustalara ücretsiz eğitim verecek.

Kırıkkale'de inşaat sahasında iş sağlığı eğitimi verildi!

İstihdam seferberliğinin ikinci adımı olarak devreye konulan İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri dahilinde Kırıkkale'de inşaat sahasında, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi..

Nevşehir Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi gerçekleşti!

Nevşehir İl Defterdarlığı tarafından Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi verildi. Eğitim, Defterdar Orhan Taş'ın sunumuyla gerçekleşti.

Emlak İstasyonu Gayrimenkul Hukuk Eğitimi aldı!

Emlak İstasyonu İstanbul Anadolu Bölge müdürlüğü`nde Sema Kılıç Hukuk Bürosu, gayrimenkul hukuk eğitimi verdi.

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da gerçekleşti!

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da PWC Türkiye ofisinde gerçekleşti. Gerçekleşen eğitimde Ersun Bayraktaroğlu vergi hukuku ve gayrimenkulde vergiye yönelik bilinmeyenlere ışık tuttu.

Nef çocukların eğitimi için herkesi bir olmaya davet etti!

Galatasaray Ana Sponsoru olan Nef, attığı her adımda topluma fayda sağlama hedefi ile yeni fikirleri hayata geçirmeye devam ediyor Nef, son olarak Nef Vakfı ile birlikte başlattığı #BirizBirlikteyiz kampanyası ile çocukların eğitimi için herkesi ‘Bir’ ve ‘Birlikte’ olmaya davet etti.

afet Eğitimi Projesi Haberi

afet Eğitimi Projesi

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün, Kalkınma Bakanlığı, Japon Kalkınma ve İşbirliği Ajansı'nın desteğiyle yürüttüğü Marmara Bölgesi'nde Deprem ve Tsunami Zararlarının Azaltılması ve Afet Eğitimi Projesi'nin (MARDim) sonuçları açıklandı. 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, olası Marmara Depremi'ne ilişkin bir takım açıklamalar yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Haluk Özener, "Ne kadar çok enerji birikirse, depremin büyüklüğü daha fazla olacaktır. Bilemediğimiz tek şey; ne zaman? Şimdi burada bu sohbeti yaparken de olabilir ve olursa 7'nin üzerinde olur, kimse de şaşırmasın ama bu deprem 5, 10, belki 50 sene sonra da olabilir. Ama depremin bugün olmasıyla 50 sene sonra olması arasında enerji farkı olacak. 7'nin üzerindeki herhangi bir deprem Marmara'da yıkıma ve...