01 / 08 / 2024

Afet Geçici Kent Yönetim Sistemi ödül

Afet Geçici Kent Yönetim Sistemi ödül

AFAD'ın "Afet Geçici Kent Yönetim Sistemi" projesi, BM'nin "Kamu Hizmeti Ödülleri"nde, "Kamu Hizmeti Sunumunun Geliştirilmesi" kategorisinde ödüle değer bulundu.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde kısmi geçici kabulü yapıldı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnşaat taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları projesine ilişkin 29396 ada 11 parsel konut ve ticaret bloklarının kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Başkent Emlak Konutları 2. Etap kapsamında, 29397Ada 10 Parsel A-B Bloklar, 29397 Ada 11 Parsel A-B-C1-C2-D Bloklar İle Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri kısmi geçici kabulü yapılmış olup geçici kabul tutanağı onaylandı...

AC Yapı'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı! 

Moment İstanbul, Kent Life, Dore Life gibi markalı konut projelerine imza atan AC Yapı, sektörde yaşadığı mali sıkıntıyı atlatamayınca konkordato talebinde bulunmuştu. AC Yapı'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı..

Tarım arazilerinde geçici yerleşim izni Bakanlıktan alınacak!

Tarım arazilerinde yapılan yeni düzenleme gereğince, doğal afet sonrası ortaya çıkan geçici yerleşim yeri ihtiyacı için Bakanlıktan izin alınması gerekecek..

Türkiye'nin en büyük GES projesinin geçici kabulü yapıldı!

Devletin yaptığı ve faaliyete geçen en büyük Güneş Enerji Sistemi (GES) Projesinin geçici kabulü yapıldı. Tarım kenti Adıyaman’ı ’ırgat kent’ olmaktan kurtaracak devletin yaptığı en büyük güneş enerji projesi, hayata geçirildi.

AFAD'ın AFKEN projesine BM'den ödül aldı!

AFAD'ın "Afet Geçici Kent Yönetim Sistemi" projesi, BM'nin "Kamu Hizmeti Ödülleri"nde, "Kamu Hizmeti Sunumunun Geliştirilmesi" kategorisinde ödüle değer bulundu.

Bolu Mudurnu UNESCO Dünya Mirası Geçici Liste'sinde!

Mudurnu Kaymakamlığı, Mudurnu Belediye Başkanlığı, Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği ve Kent Konseyi'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmanın ardından başvurduğu UNESCO Dünya Mirası Geçici Liste'sine girdi.

AFAD'tan İstanbul geçici barınma alanları açıklaması!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), olası bir afet durumunda, İstanbul nüfusunun tamamının geçici barınma hizmetlerine ihtiyaç duyacağının öngörülmediği bildirildi.

Evora İstanbul Kısmi Geçici Kabul Tutanağı imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Evora İstanbul projesinde "Kısmi Geçici Kabul Tutanağı"nın 24.12.2014 tarihinde onaylandığını KAP 'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Evora İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut GYO tarafından Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul'un kısmi geçici kabulü onaylandı.

Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden geçici ustalık belgesi!

Gölbaşı Belediyesi yeni bir düzenleme ile vatandaşa bir kolaylık daha sunuyor. Belediye şantiye şefleri ve yetki belgeli ustalar hakkında yönetmelik hükümlerine istinaden geçici ustalık belgesi verecek...

Evora İstanbul'un kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul'un kısmi geçici kabulü onaylandı.

Afet Geçici Kent Yönetim Sistemi ödül Haberi

Afet Geçici Kent Yönetim Sistemi ödül

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Başkanlığının (AFAD) "Afet Geçici Kent Yönetim Sistemi" (AFKEN) projesi, Birleşmiş Milletler'in (BM) kamu hizmetlerinde yeniliği teşvik etmek amacıyla verdiği ödüle layık görüldü.


AFAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, BM üyesi ülkelerin kamu hizmeti sunan kurumlarına açık olan ve dört kategoride düzenlenen "Kamu Hizmeti Ödülleri"nde bu yıl, Türkiye ve Azerbaycan'ın projeleri ödülü paylaştı.


AFAD'ın "AFKEN" projesi ve Azerbaycan'ın "ASAN Hizmet" projesi, Batı Asya bölgesinde "Kamu Hizmeti Sunumunun Geliştirilmesi" kategorisinde, "BM Kamu Hizmetleri" ödülüne layık görüldüler.


BM Ekonomik ve Sosyal İşler Dairesine (UNDESA) bağlı Kamu İdaresi ve Kalkınma Yönetimi Bölümü (DPADM) tarafından verilen ödül, alanının en itibarlı ödülü olarak kabul ediliyor.


Ödüle layık görülen "Afet Geçici Kent Yönetim Sistemi" projesiyle, barınma merkezlerindeki tüm idari iş ve işlemler, merkezi sistemle takip ediliyor.


Proje,...