30 / 06 / 2024

AFG Safari

AFG Safari

AFG Safari Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ghulam Sakhi tarafından kuruldu.

Lüks içinde safari tatili!

Son zamanlarda Afrika'nın en ilgi çeken rotalarından birisi de Tanzanya! Özelikle tatil için alternatif rota arayan doğa düşkünlerinin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Hakan Bilir tarafından kuruldu.

Sapphire'den 91.5 milyon dolarlık rezidans alan İranlı Safari ödeme yapmıyor!

Kiler GYO Sapphire'deki 47 adet rezidansı 91.5 milyon dolara toplu olarak satılmasına ilişkin 8.5 milyon dolar tahsilat yaptı bunun karşılığında 5 adet rezidansın tapu devri gerçekleştirildi. Tahsilatı gerçekleşmeyen konutların ise tahsilatını güvence altında tutmak amacıyla, alıcıya devredilmedi...

Sapphire'den 47 rezidans alan İranlı Merhrdad Safari icralık oldu!

İstanbul Levent'teki Sapphire'den 47 rezidans alan İranlı Merhrdad Safari hakkında ödemeleri aksattığı gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Kiler GYO, Mehrdad Safari'den parasını alamadı, icra takibi başlattı!

Kiler GYO, Sapphire'deki 47 rezidansı 90 milyon 594 bin USD+KDV bedel ile İranlı iş adamı Mehrdad Safari'ye satmıştı. Ancak Mehrdad Safari paranın bir kısmını ödeyemedi. Kiler GYO da bunun üzerine icra takibi başlattı...

Afg Vısıon Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afg Vısıon Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Agyad     Ghoury tarafından kuruldu.

Mehrdad Safari kimdir?

Kiler GYO'nun Sapphire Projesi'nden 47 adet rezidans dairesi satın alan Mehrdad Safari kimdir? Mehrdad Safari nereli?

İstanbul Sapphire'deki 47 rezidans 90,6 milyon dolara satıldı!

Kiler GYO, İstanbul Sapphire'deki 47 adet rezidans dairesini 90 milyon 594 bin dolar + KDV bedelle Mehrdad Safari'ye sattı.

Afg Group Yatırım İnşaat Turizm İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afg Group Yatırım İnşaat Turizm İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Fırat Güngör imzasıyla kuruldu.

Safari Nakliyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safari Nakliyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sinan Karatürk ve Cumali Temur ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

AFG Safari Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AFG Safari Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ghulam Sakhi tarafından kuruldu.

Hazarlı İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarlı İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Ümit Kiler ve Maral Safari tarafından Kağıthane'de kuruldu!

AFG Safari Haberi

AFG Safari

AFG Safari Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ghulam Sakhi tarafından  kuruldu.


AFG Safari Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GIDA  -Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş, ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. -Her türlü bebek mamalarının üretimi, toptan ve perakende alım satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü dana, sığır, koyun, kuzu, keçi eti toptan ve perakende alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her...