08 / 05 / 2024

Afrıcon İnşaat Kimin

Afrıcon İnşaat Kimin

Afrıcon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgür Sürücü tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Afrıcon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Afrıcon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgür Sürücü tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Afrına İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afrına İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Abdulhannan nuh Balbey ve Halik Balbey ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

D Conıc Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Conıc Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Beyazkılınç, Mustafa Akçay, Hamit Akçay ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Boysan Afrıca İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boysan Afrıca İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Selim Telli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tarık Telli Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi'nde kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Qi Con İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Qi Con İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 12 Şubat 2015'te, Kadıköy Suadiye Mahallesi'nde, 50 bin TL sermaye ile, Tahir Yiğit Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Kes Con Endüstri Enerji Tesisleri İnşaat Montaj ve Makina Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kes Con Endüstri Enerji Tesisleri İnşaat Montaj ve Makina Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Sezgin Keskin tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yapıcon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Burak Doğan tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Altıncı Gazeteciler Sitesi Hare Sokak No:18 Beşiktaş - İstanbul...

Afrıcon İnşaat Kimin Haberi

Afrıcon İnşaat Kimin

Afrıcon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Özgür Sürücü tarafından kuruldu.

Afrıcon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;a)Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b)Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. c)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye...