03 / 05 / 2024

afşin asfalt çalışmaları

afşin asfalt çalışmaları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

Yusufeli Barajı'nda inşaat çalışmaları sürüyor!

Yüzde 62 fiziki gerçekleşme sağlanan Yusufeli Barajı ve HES Projesi’nde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Amasra Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Amasra Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı. 5 milyon liraya mal olacak olan Amasra Devlet Hastanesi 1 sene içerisinde tamamlanacak.

İzmir Allianz Kampüs'te inşaat çalışmaları başladı!

İzmir Allianz Kampüs'te inşaat çalışmaları başladı. Kampüsün 2018'in ilk yarısında tamamlanması planlanıyor.

Kentsel dönüşümde inşaat çalışmaları daha çok denetlenmeli!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özyazıcıoğlu, Özellikle kentsel dönüşüm kapsamında yürütülen inşaat çalışmalarının daha çok denetlenmesi gerektiğini vurguladı.

Narlıdere'de uzun süren inşaat çalışmaları tepki görüyor!

Narlıdere'de geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmalarının uzun sürmesine çevre sakinleri tepki gösterdi.

Mevlana Tüneli'nin inşaat çalışmaları incelendi!

Sivas Valisi Davut Gül ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Mevlana Tüneli'nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Düzce'de inşaat çalışmalarına standart geliyor!

Düzce Belediyesi mevcut inşaat çalışmalarının çevre sağlığını tehdit etmeyecek şekilde yürütülmesi için yaptırımlar uygulanacak.

Lapseki'de katı atık tesisi inşaat çalışmaları sürüyor!

Çanakkale’nin Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ilçede inşaat çalışmaları devam eden katı atık tesisini gezerek, incelemelerde bulundu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yeniden inşa çalışmalarına destek!

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre Orman ve Su İşleri Bakanlığının, Diyarbakır'ın Sur ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen yeniden inşa çalışmalarına destek verdiği bildirildi.

Konyaaltı Kongre ve Fuar Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi'nin ihale süreci tamamlandı. Belediye Başkanı Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'ne inşa edecekleri Kongre ve Fuar Merkezi'nin inşaat çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti

afşin asfalt çalışmaları Haberi

afşin asfalt çalışmaları


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Afşin’de yürütülen sıcak asfalt çalışmaları tamamlanarak yol hizmete açıldı.


Afşin İlçesinde Toki Konutları-Hastane Yolu ve Alimpınar arasındaki 4.1 kilometre uzunluğunda ve 14 metre genişliğindeki yolsa bitümlü sıcak karışım asfalt çalışmaları tamamlandı.


Asfalt çalışmaları hava şartlarının elverdiği süre içerisinde devam ederken, ihtiyaç olan bölgelerde de asfalt yama çalışmaları devam ediyor.



Kahramanmaraş Büyükşehir...