03 / 05 / 2024

afyon afad binası

afyon afad binası

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, Başbakanlık ve AFAD başkanlığı tarafından projelendirilen ve TOKİ tarafından yapılan yeni AFAD bina hakkında bilgiler verdi.

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Tuzla'daki 43 dönümlük merada AFAD merkezi inşa edilecek!

Tuzla Akfırat’ta 43 dönümlük mera arazisine, AFAD arama ve kurtarma hizmet binası yapılacak. Arama kurtarma tesislerinin inşa edileceği arazide, jeolojik açıdan sıvılaşma, sel baskını, mühendislik problemleri bulunuyor...

Çerkezköy MOBESE Merkezi Binası'nın ihalesi yapıldı!

Tekirdağ'da 2 milyon 324 bin TL'ye inşa edilen MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası'nın ihalesi yapıldı. İhaleyi Ak Kardeşler İnşaat 1 milyon 789 bin Lira teklifle kazandı.

Afyon GHSİM yeni hizmet binasına taşındı!

Yapımı tamamlanan Spor Komplesi’ne taşınma sürecini tamamlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) yeni hizmet binasında çalışmalarına başladı.

Afyon Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yıkılacak!

68 yıldır ilimizde eğitim öğretim hayatına devam eden şehrin köklü ve başarılı okulları arasında yer alan Afyon Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin binası yakın bir süre sonra yıkılıp yerine yenisi yapılacak

Muş AFAD yeni hizmet binasına taşındı!

AFAD Müdürlüğü, yeni hizmet binasına taşınarak faaliyetlerine başladı. Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait eski İl Genel Meclis binasına taşınan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, tüm eksikliklerini gidererek yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Afyon İhsaniye'ye yeni belediye binası yapılacak!

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, ilçeye yakışır bir Belediye Hizmet Binası’nın inşaatı için hazırlıklara başladıklarını belirtti. Başkan Çabuk belediye binasının yakın zamanda ihaleye çıkacağını söyledi.

Çanakkale'ye Acil Çağrı Merkezi ve AFAD binası geliyor!

Çanakkale'ye 112 Acil Çağrı Merkezi ve AFAD hizmet binası yapılacağı bildirildi. Turan, "Zemin+1 kattan oluşan AFAD binasının taban alanı 748 metrekare, toplam inşaat alanı 1512,45 metrekare olacak" dedi.

Afyon'da yeni belediye binası çevresinde düzenleme!

Bolvadin yeni Belediye Binası etrafında bulunan düzenleme devam ediyor. Bolvadin yeni Belediye Binası etrafında bulunan bölgede düzenleme çalışmaları devam ediyor. Bölgenin daha kullanışlı olması için imar planında bulunan yolların açıldığı belirtildi

Mehmet Buldan: AFAD binası Afyonkarahisar için büyük şans!

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, Başbakanlık ve AFAD başkanlığı tarafından projelendirilen ve TOKİ tarafından yapılan yeni AFAD bina hakkında bilgiler verdi.

Düzce AFAD Lojistik Binası tamamlandı!

Düzce’nin Kalıcı Konutlar mevkiinde yapılan İl Acil Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü hizmet binası inşaatı hızla ilerliyor, AFAD Lojistik Deposu' nun inşaatı ise bitti...

Afyon'da satılık gayrimenkul: 5 milyon 600 bin 500 liraya!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı Afyon Akçin köyünde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 19 Mart 2014 tarihinde saat 14:00 'de Belediye Hizmet Binası Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Afyonkarahisar'ın eski belediye binası restore ediliyor!

Afyonkarahisar' da eski belediye binasında başlatılan ve tamamlanınca Afyon karahisar Valiliği olarak kullanılacak olan tarihi binadaki restorasyon çalışmalarının en geç Nisan ayının sonunda bitirileceği bildirildi...

afyon afad binası Haberi

afyon afad binası


Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, Başbakanlık ve AFAD başkanlığı tarafından projelendirilen ve TOKİ tarafından yapılan yeni bina hakkında bilgiler verdi.

Son zamanlarda Soma’da yaşanan maden faciası ve Ege Denizi depremiyle birlikte afetlerin artması vatandaşları korkutmaya başladı. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) bu yaşanan doğal afetler için TOKİ’yle birlikte, Afyonkarahisar’a bölge adına yaptığı malzeme deposunun sonuna gelindi.

Yapılan binanın herhangi bir doğal afette meydana gelen olası kazalarda afetzedelerin barınma ihtiyacı için kullanılacağını belirten Buldan, bu binanın sadece Afyonkarahisar için değil bölge illere de hizmet vereceğini ve Temmuz ayı içerisinde de hizmete gireceğini söyledi.

Binanın içerisinde bulunacak malzemeler hakkında bilgiler veren Buldan, “Binanın içerisinde arama kurtarmaya dönük malzemeler, afetzedelerin barınmalarıyla ilgili malzemeler, çadır ve çadır içi malzemeler...