07 / 07 / 2024

Afyon belediye meclisinden satılık gayrimenkul

Afyon belediye meclisinden satılık gayrimenkul

Afyonkarahisar Belediye Meclisi toplantısında Çetinkaya ve İnaz mahallelerindeki bazı gayrimenkuller için satış kararları alınırken, Otogar çevresine yapılacak olan yeni imar düzenlemeleri de karara bağlandı.

Güngören Gençosman'da yapılacak konut projesine belediye meclisinden onay!

Güngören Belediyesi, önce Gençosman Mahallesi’nde bulunan 6 bin 402 metrekare büyüklüğe sahip arazinin imar planlarında değişiklik yaptı. Belediyenin bir konut projesi inşa etmeye ve müteahhitlik yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Beykoz Belediyesi'nden Beykoz Millet Bahçesi paylaşımı!

İBB, Belediye meclisinden onay verilmesine rağmen Beykoz Millet Bahçesi projesini veto ederek paylaşımda bulundu.

Zeytinburnu’nda kentsel dönüşümün önü açılıyor!

Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçedeki dönüşümle alakalı olan imar planı değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediye meclisinden ‘oy birliği’ ile kabul edildi.

Ordu'da inşaatı bitmeyen otogarın maliyeti 2 kat arttı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki yönetimin temelini attığı ve 2 yılda tamamlanması planlanan 25 milyon TL'lik şehirler arası otobüs terminali, zamanında bitmeyince maliyeti de 2 katına ulaştı. Başkan Hilmi Güler, belediye meclisinden 3'üncü kez borçlanma yetkisi istedi.

Afyon Belediye Meclisi 3 Aralık'ta toplanıyor!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Aralık Ayı Olağan Toplantısını gerçekleştirmek için 3 Aralık'ta toplanıyor.

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalar için yükseklik serbest!

İstanbul'un en gözde caddelerinden biri olan Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalara kat sınırlaması belediye meclisinden döndü. 

Şişli'deki 500 milyon dolarlık binaların devir işlemleri yargıda!

Şişli'deki 500 milyon dolar değerindeki 9 binanın bedelsiz ve ihalesiz olarak İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu'na devredilmesine ilişkin mahkemenin kararına rağmen devir işleminin belediye meclisinden yeniden geçmesi yargıya taşındı.

Ankara Güvenpark'taki minibüs durakları için yeni proje!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Güvenpark minibüs duraklarının, yer altına yapılacak çok katlı otoparka alınmasıyla ilgili proje hazırlanması konusunda Belediye Meclisinden yetki aldı .

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye inşaat yaptırılacak!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon Dazkırı ilçesi, Esentepe Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 6 Ocak'ta yapılacak işin toplam bedeli 7 milyon 681 bin 45 TL olarak belirlendi.

Malatya'da Yoncalı Köprü Kavşak projesi Meclis'ten geçti!

TOKİ tarafından Malatya’ya yapılan stadyumun teslim tarihinden önce yapılması düşünülen Yoncalı Köprü Kavşak Projesi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından trambüs gerekçesi ile iptal edilmişti. Söz konusu kavşağın yapılması için Büyükşehir Belediye Meclisinden karar oyu çıktı.

Afyon Sandıklı'ya bilgi evi inşa ediliyor!

Afyon Sandıklı Çay Mahallesi'ne inşa edilecek olan “Bilgi Evi ve Kuran Kursu” inşaatı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün katıldığı kurban kesimi töreni ile resmiyet kazandı.

Konya Meram'daki kentsel dönüşümde sona gelindi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. Toru " Büyükşehir Belediye Meclisinden geçtikten sonra planlama çalışmasına noktayı koymuş olacağız" dedi.

Gaziantep Mobilya Kent Projesi'nde sona gelindi!

Gaziantep Yakacık dağında 1 Milyon 150 bin metrekare alana kurulacak mobilya kent projesinin 1/5 Binliğini Büyükşehir Belediye Meclisinden, 1 binliğini ise Oğuzeli Belediye Meclisi yapacak.

Afyon belediye meclisinden satılık gayrimenkul Haberi

Afyon belediye meclisinden satılık gayrimenkul

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı dün akşam Belediye Başkan Vekili Mustafa Albay'ın başkanlığında yapıldı. Toplam 30 maddenin görüşüldüğü toplantıyı AKÜ Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri izlediler. 


SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENECEK

Toplantı bir önceki toplantıya ait tutanağın okunmasıyla başladı. Tutanak özeti oybirliği ile kabul edildi. Gündemin 2. maddesinde bulunan Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü'nün, Satranç Turnuvası düzenlenmesi ve dereceye girenlere ödül verilmesi teklifi oybirliği ile kabul edildi. Üç kategoride yapılacak olan yarışmada; Birincilere 300 TL, ikincilere 250 TL, üçüncülere 200 TL hakem ücreti olarak da 9 TL verilecek. 


ŞEHİT AİLELERİNE ÖZEL TARİFE 

Kocatepe Mezarlığı'nda yeni tespit edilen boş mezar yerlerinin tahsis bedelleri, tahsis şartlarının belirlenmesi hakkında Plan ve Bütçe komisyonunca hazırlanan rapor görüşüldü. Üç ayrı fiyata göre mezar satışı yapılacak. Belediye Meclis üyelerinden Hüseyin Şehitoğlu konu...