16 / 05 / 2024

afyon bolvadin su temini projesi

afyon bolvadin su temini projesi

Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, Veysel Eroğlu ve Akif Özkaldı'nın katkılarıyla bölgenin en büyük barajlarından birisinin yapıldığını söyleyerek,"Barajdan ilçemize su taşıyacak isale hattının inşaat ihalesi tamamlandı" dedi.

Afyon Bolvadin'deki 2. kentsel dönüşüm projesi başladı!

Bolvadin Belediyesinin büyük önem verdiği ve ilk örneğini geçen yıl gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm’de 2. projenin uygulanmaya başlandığı belirtildi.

Park Afyon AVM, DuPont'u tercih etti!

Afyonkarahisar şehir merkezine alternatif bir sosyal yaşam alanı sunmak üzere projelendirilen ve Eylül 2015’te açılan Park Afyon AVM, dış cephe su yalıtımında DuPont™’un nefes alan su yalıtım örtülerinden Tyvek® FireCurb™ Housewrap’i tercih etti.

Afyon Bolvadin modern pazaryeri yıl sonunda açılacak!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesine yapılacak olan modern hayvan pazarı yapım çalışmalarının devam ettiği belirtildi.Yaklaşık 1,5 milyon liraya mal olacak inşaatın bu yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Bolvadin'e bölgenin en büyük barajlarından biri yapılıyor!

Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, Veysel Eroğlu ve Akif Özkaldı'nın katkılarıyla bölgenin en büyük barajlarından birisinin yapıldığını söyleyerek,"Barajdan ilçemize su taşıyacak isale hattının inşaat ihalesi tamamlandı" dedi.

Eryap bayileri Afyon'da bir araya geldi!

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirilen ve üst düzey yöneticilerin tam kadro katıldığı toplantıda 2014 yılı sonuçları değerlendirilerek şirketin 2015 yılı hedefleri paylaşıldı.

Afyon Bolvadin'e modern işhanı inşa ediliyor!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesinin iştiraki olan Bol-Giy-San Anonim Şirketi tarafından ilçede yürütülen modern işhanı inşaatının hızla devam ettiği bildirildi...

Armutlu Jeotermal Su Sistemi projesi Afyon'da tanıtıldı!

Armutlu Belediyesi'nin hazırladığı Armutlu Jeotermal Su Sistemi projesi (ARJESS) Afyon'da düzenlenen seminerde tanıtıldı. Jeoloji Mühendisi Serkan Cebeci, 150 Milyonluk Yatırım Gelecek ARJESS Projesi'nin sonuçlarına değindi.

Afyon'da su kesintilerinin önüne geçilecek!

Devlet Su İşleri tarafından projelendirilerek ihalesi yapılan çalışmaya göre, depolar ve ana isale hattı tamamlandığında olası büyük çaplı boru arızalarında şehrimizin tamamen susuz kalmasının önüne geçilecek.

Afyon Bolvadin'de asfalt çalışması başladı!

Afyon Bolvadin'de asfalt çalışması başladı. Bolvadin İkilerden TOKİ'ye giden yolda eski asfaltın kaldırılmasıyla başlayan çalışmanın kısa sürede tamamlanacağı ve hemen yeni asfalt serme çalışmasına geçileceği bildirildi

Bolvadin Eber ve Akşehir Gölleri acil eylem kurtarma planı toplantısı yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun talimatıyla, Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde bulunan Eber ve Akşehir gölleriyle ilgili bir toplantı yapıldı. 5 yıllık acil eylem kurtarma ek revizyon projelerinin hazırlanmaya başlandığı bildirildi...

Ciments Francais: Afyon çimento satışa çıkabilir!

Italcementi CEO 'su Afyon çimento fabrikasının satışa çıkarılacağını düşündüğünü söyledi...  

Biblos Koru&Su Villaları'nda 250 bin TL peşinatla!

Biblos Koru&Su Villaları'nda alanları 200 metrekare olan 4+1'ler 250 bin TL peşinatla satılıyor. Projede villaların fiyatları 650 bin TL olarak belirlendi. Proje, Biblos İnşaat tarafından Selimpaşa'da inşa edildi...

TOKİ Afyon şžuhut'ta 112 konut yaptıracak!

TOKİ Afyon şžuhut'ta 112 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini yaptıracak. Söz konusu işin ihalesi 24 Mayıs 2011 saat 14.00'de gerçekleştirilecek

afyon bolvadin su temini projesi Haberi

afyon bolvadin su temini projesi

AK Partinin her zaman hizmetin adı olduğunu söyleyen Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, Veysel Eroğlu ve Akif Özkaldı'nın katkılarıyla bölgenin en büyük barajlarından birisinin yapıldığını söyledi. 


Ak Parti Milletvekili adayı Akif Özkaldı'nın katkıları ile Çay barajından Bolvadin'e içme suyu ulaşımını sağlayacak isale hattı inşaat ihalesinin yapıldığını söyleyen Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim: "Ak Parti her zaman olduğu gibi bugünde yarında hizmetin adıdır. Bolvadinimizde,ilimizde ve ülkemizde yapılan hizmetler kervanı devam ediyor. Bilindiği gibi bölgemizin en büyük barajlarından olan ilçemize, kasabalarımıza ve köylerimizin içme suyunu karşılayacak Çay barajı Bakanımız Veysel Eroğlu ve DSİ genel müdürü ve Milletvekili adayımız Akif Özkaldı'nın katkıları ile yapımına başlanmıştı. Şu anda yeni bir aşamaya geçildi. Barajdan ilçemize su taşıyacak isale hattının...