03 / 05 / 2024

Afyon Boyalı köyü sakinleri arazilerinin satışlarını istemiyor

Afyon Boyalı köyü sakinleri arazilerinin satışlarını istemiyor

Bağlı Boyalı köyü halkı, Boyalı sınırları içerisinde bulunan, Bozkır mevkisi diye adlandırılan yerde iki adet arazinin satışını 2010 yılında görev yapan Muhtar İbrahim Aksoy döneminde satışı onaylanan arazilerinin satışının yapılmasını istemiyor.

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi 2020!

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Çeşme Folkart Boyalık İzmir Çeşme'de yükseliyor.

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi!

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. Çeşme Folkart Boyalık projesinde daire teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Çeşme Folkart Boyalık satış fiyatları!

Çeşme Folkart Boyalık satış fiyatları 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. İzmir Çeşme'de hayata geçirilen Folkart Boyalık Çeşme projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

İzmir Boyalık Beach Çeşme Hotel rezervasyon kampanyası hazırladı!

İzmir'in en güzel koylarından birisine sahip Boyalık Beach Çeşme Hotel, yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyası hazırladı. Buna göre erken rezervasyon kampanyasıyla Boyalık Beach'ın hizmetlerinden yüzde 30 yararlanma imkanı sunuluyor.

Afyon Boyalı köyü sakinleri arazilerinin satışlarını istemiyor!

Bağlı Boyalı köyü halkı, Boyalı sınırları içerisinde bulunan, Bozkır mevkisi diye adlandırılan yerde iki adet arazinin satışını 2010 yılında görev yapan Muhtar İbrahim Aksoy döneminde satışı onaylanan arazilerinin satışının yapılmasını istemiyor.

Afyon Sefa Termal Tatil Köyü'nde 8 bin 450 TL'ye devremülk!

Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçen Sefa Termal Tesisleri 66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sefa Termal Tatil Köyü'nde devremülkler 8 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü, Afyonkarahisarda Gazlıgöl'de hayata geçiyor. 160 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Özgül Termal'de yer alan 1 oda 1 salon daireler 78 metrekareden meydana geliyor.

Afyon Ceylan Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Ceylan Termal Tatil Köyü dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo dairelerden meydana geliyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü Afyonkarahisar Gazlıgöl'de yükseliyor.

Afyon Kırkpınar Termal Tatil Köyü'nde 13 bin 750 TL'ye devremülk!

İki etap'tan oluşan Kırkpınar Termal Tatil Köyü 4 blok halinde inşa edildi. Toplamda 220 daireden meydana gelen Kırkpınar Termal Tatil Köyü'nde devremülk fiyatları 13 bin 750 TL olarak belirlendi.

Keşan'daki köy yolları yapılıyor!

Edirne’nin Keşan ilçesinde İl Özel İdaresi tarafından köy yollarındaki yapım çalışmalarına başlandı. Hüseyin Boyalık, havaların güzel gitmesiyle birlikte Keşan’da yolu yapılmayan hiçbir köyün kalmayacağını söyledi.

İzmir’de en iyi resort otel ödülü Boyalık Beach’e verildi!

Turizm Haftası kapsamında İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen İzmir Turizm Ödülleri’nde en iyi resort otel ödülü Özkardeş Grubu’na ait Boyalık Beach Otel’e verildi.

Afyon Boyalı köyü sakinleri arazilerinin satışlarını istemiyor Haberi

Afyon Boyalı köyü sakinleri arazilerinin satışlarını istemiyor

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine Bağlı Boyalı köyü sakinleri arazilerinin satışını istemiyor. Şimdiki Muhtar Faruk Oflaz ise, köy halkını konu ile ilgili olarak bilgilendirdi. Arazilerin satılacağını duyan Boyalı halkı köy meydanında toplanarak duruma tepki verdi. Köy halkı, “görev yapan Eski Muhtarlarımız köyümüzün arazisi olan yaklaşık 2000 dekar araziyi sattı. Bizler geçimimizi hayvancılık ve tarım üzerinden kazanıyoruz. Hayvanlarımızı otlattığımız Bozkır mevkisini de Dönemin Muhtarı olan İbrahim Aksoy, satışa çıkarmış, konu ile ilgili olarak gelen evrak ise, şimdiki Muhtarımız Faruk Oflaz’ın eline daha yeni 3 gün önce ulaşmış. Yarın ise bu arazilerin Sinanpaşa kaymakamlığı tarafından ihalesi söz konusu bizler buna müsaade etmeyeceğiz” Dediler.


Boyalı Köyü Muhtarı Faruk Oflaz’da


“Köyümüzün merasını üç beş zenginin işi görülsün diyerek, satılmasına kesinlikle göz yummayız. Ben konu ile ilgili olarak...