19 / 05 / 2024

afyon çimento fabrika arazisi kaç paraya aldı

afyon çimento fabrika arazisi kaç paraya aldı

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş, Afyonkarahisar Merkez Halımoru Köyü Almacık Mevkii'nden 1 milyon 865 bin 500 TL'ye, yeniden çimento fabrikası kurulması için 405 bin metrekarelik arazi aldı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Türkiye Otomobili’nin fabrika inşaatında son durum ne?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. TOGG tarafından yapılan açıklamada inşaatta şu ana kadar 100 bin metreküp kazı yapıldığı, 9 bin 400 zemin güçlendirme kolonu üretildiği ve 46 bin ton çimento kullanı

Partner Teknik, Irak'ta iki çimento fabrikası işletecek!

Yurtdışında fabrika ve santral kurulumu yapan Partner Teknik, Irak'ta 25 yıllığına iki çimento fabrikasının rehabilite ve işletme ihalesini aldı. 70 milyon dolar yatırım yapılacak iki fabrikadan 25 yılda 700 milyon dolarlık gelir bekleniyor.

Seza Çimento robot teknolojisi ile iş güvenliğinden ödün vermiyor!

Seza Çimento Fabrika Müdürü Mehmet Ali Baysal yaptığı açıklamada üretimde yüksek kalite felsefesiyle faaliyet gösterdiklerini ve çalışanları için güvenli bir iş ortamının tesisinin birincil öncelikleri olduğunu söyledi.

Mimar Ricardo Bofill çimento fabrikasını, malikaneye çevirdi!

Mimar Ricardo Bofill harabeye dönüşmüş çimento fabrikasını 45 yıl sonra müthiş bir malikane haline getirdi. Fabrika Birinci Dünya Savaşı döneminde kapatılmıştı.

Borusan Holding Afyon'da tesis kurdu!

Slash ve Arkizon Architects tarafından Afyon'da müze gibi tasarlanan tesis inşa edildi. Fabrika, Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık’ın hisleriyle hayata geçirildi.

Limak, Senegal'de yeni fabrika yatırımı yapacak!

Limak Grubu bünyesindeki Limak Yatırım'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye'nin ikinci büyük çimento grubu haline gelen şirketin, Afrika'ya özel önem verdiğini, bu kapsamda mevcut iki fabrikalarına ek olarak, Senegal'de yeni bir fabrika yatırımı yapma kararı aldıklarını söyledi.

Afyon Çimento hisseleri, arsa satış beklentisiyle yükselişte!

Afyon Çimento hisseleri arsa satış beklentisi ile yükselişte. Şirket hisseleri 6.55 TL'den 9.16 TL'ye kadar hızla yükseldi. Bu seviyeden cuma günü 6.90 TL'ye kadar geri çekilen hisse de bugün yine ataklar görülüyor.

Afyon'daki eski çimento fabrikasına yeni proje yapılacak!

AFYONKARAHİSAR'DA çimento fabrikasının bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildi.Başkan Çoban 25-20 ve 15 metre olacak şekilde yolları tasarlanan bölgede 10 kata kadar yapı yapılabileceğini bildirdi.

Afyon Çimento Fabrikası'nın imar planında değişikliğe gidildi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çimento Fabrikası'nın bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildiğini söyledi. Başkan Çoban, "Alanda imar yapılanması titizlikle gerçekleştirilecek. Bölge yeni bir Karaman Mahallesi olmayacak" dedi.

Afyon Çimento'nun Güvenevler'deki fabrikasının imar planı değişti!

Afyon Çimento Sanayi'nin Güvenevler'de yer alan ve faaliyetine son verdiği fabrikasının imar planı konut ve ticari imara dönüştürüldü.

IC İçtaş ve Limak'tan Gökova Körfezi'ne çimento fabrikası!

IC İçtaş ve Limak Holding, Gökova Körfezi'ndeki Yeniköy-Kemerköy termik santralinin ardından aynı lokasyonda çimento fabrikası kuracak. 150 milyon dolara mal olacak fabrika 2019'da üretime başlayacak.

Afyon Çimento 2015 yılı finansal raporlar!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş., 2015 yılına ait bağımsız denetimden geçmiş finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen 2015 yılı raporları şöyle...

afyon çimento fabrika arazisi kaç paraya aldı Haberi

afyon çimento fabrika arazisi kaç paraya aldı


Afyon Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle:


Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : Arazi

Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü : Afyonkarahisar Merkez Halımoru Köyü Almacık Mevkii, 404.177,10 m2

Alıma İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 28.11.2013

Toplam Alım Bedeli : 1.865.500,00 TL

Alım Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%) : %62,18

Alım Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) : %3,66

Alım Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) : %7,95

Alım Koşulları : Peşin

İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih : 24.12.2013 Tarihinde alım işlemi tamamlanmıştır.

Alımın Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkileri : Şirketimiz Çimento Fabrikasının şehir dışında...