29 / 04 / 2024

Afyon Çimento şirket yetkilileri

Afyon Çimento şirket yetkilileri

Afyon Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Sanayi A.Ş. yönetimde söz sahibi olan şirket yetkililerini yayınladı.

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Sabancı Holding'ten yurt dışı çimento yatırımları için 87 milyon Euro sermayeli yeni şirket!

Hacı Ömer Sabancı Holding, Hollanda'da yerleşik 87 milyon euro sermayeli yeni bir şirket kurulmasına karar verildiğini açıkladı. 

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Çimsa, 'Turquality Marka Destek Programı'na alınan ilk şirket oldu!

Türkiye ve dünya çimento sektörünün yenilikçi şirketi Çimsa, çimento sektöründe Turquality Marka Destek Programı'na alınan ilk şirket oldu.

İsmail Tarman yeni şirket kurdu!

Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman yeni şirket kurdu. Tarman Çimento Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Afyon Çimento hisseleri, arsa satış beklentisiyle yükselişte!

Afyon Çimento hisseleri arsa satış beklentisi ile yükselişte. Şirket hisseleri 6.55 TL'den 9.16 TL'ye kadar hızla yükseldi. Bu seviyeden cuma günü 6.90 TL'ye kadar geri çekilen hisse de bugün yine ataklar görülüyor.

Afyon'daki eski çimento fabrikasına yeni proje yapılacak!

AFYONKARAHİSAR'DA çimento fabrikasının bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildi.Başkan Çoban 25-20 ve 15 metre olacak şekilde yolları tasarlanan bölgede 10 kata kadar yapı yapılabileceğini bildirdi.

Afyon Çimento Fabrikası'nın imar planında değişikliğe gidildi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çimento Fabrikası'nın bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildiğini söyledi. Başkan Çoban, "Alanda imar yapılanması titizlikle gerçekleştirilecek. Bölge yeni bir Karaman Mahallesi olmayacak" dedi.

Afyon Çimento'nun Güvenevler'deki fabrikasının imar planı değişti!

Afyon Çimento Sanayi'nin Güvenevler'de yer alan ve faaliyetine son verdiği fabrikasının imar planı konut ve ticari imara dönüştürüldü.

Ünye Çimento'da gelir yüzde 11 arttı!

Ünye Çimento'nun satış gelirleri 2015 ve 2016 üç aylık dönemlerinde yüzde 11 arttı. Şirket Mart 2016 itibarıyla 2015 yılı eş dönemine göre yüzde 122 daha fazla ihracat gerçekleştirdi.

Afyon Çimento 2015 yılı finansal raporlar!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş., 2015 yılına ait bağımsız denetimden geçmiş finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen 2015 yılı raporları şöyle...

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Afyon Çimento şirket yetkilileri Haberi

Afyon Çimento şirket yetkilileri

Afyon Çimento şirket yetkililerini yayınladı;


Adı Soyadı Görevi


ERDAL GÜLEÇ YATIRIMCI İLİŞKİLERİ YÖNETİCİSİ

MEMDUH GÜLLÜ MALİ İŞLER...