03 / 05 / 2024

afyon dinarpark evleri

afyon dinarpark evleri

Afyonkarahisar 'ın Dinar ilçesinde Yeni Dinar Devlet Hastanesi karşısına inşa edilecek olan Dinar Park Evleri 'nin temeli atıldı. Yapılacak olan evler toplamda 70 daireden oluşuyor.

Tarihi Afyonkarahisar evleri restore çalışması 2024'de tamamlanacak!

Afyonkarahisar'da tarihi Afyon Evleri restore ediliyor. 100 yapının restorasyonu tamamlanırken, projenin ikinci etabına başlandı.Çalışmaların 2024 yılında tamamlanması öngörülüyor. 

Tarihi Afyon Evleri'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Afyonkarahisar’da Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine ait tarihi Afyon Evleri’nin 100 adedinin restorasyon çalışmaları bitirildi.  Çalışmalar 21 evde devam ediyor.

Afyon'daki Kültür Evleri restore edilecek!

Birbirinden değerli eserlere sahip çıkmayı gelenek haline getiren Afyonkarahisar Belediyesi, bu kez de Akmescit Mahallesi’nde Kültür Evleri'ni restore edecek.

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri kura!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri kura satışları 300 adet konut için yapılacak. Daire fiyatları 87 bin TL'den başlangıç gösteren projede taksitler teslimden sonra ödeniyor.

Afyon Zafer Mahallesi TOKİ Evleri kura çekimi!

Afyon Zafer Mahallesi TOKİ Evleri kura çekimi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Dairelerin 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı projede 9 bin 700 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Afyon Emekli Evleri'ne 2 bin 300 başvuru yapıldı!

Toplu Konut İdaresi tarafından emeklilere yönelik olarak Afyonkarahisar'da düzenlenen konut projesine şuana kadar 2 bin 300 başvuru yapıldı. 30 Aralık'ta sona erecek olan başvuruların 3 bine ulaşması bekleniyor.

TOKİ Afyon Merkez Emekli Evleri fiyatları!

TOKİ Afyon Merkez Emekli Evleri fiyatları 85 bin TL'den başlıyor. Başvuru bedeli 500 TL olarak belirlenen projede 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Afyon Merkez TOKİ Emekli Evleri başvuru ücreti!

Afyon Merkez TOKİ Emekli Evleri başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. Kura çekilişi 27 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olan projede 240 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Afyon Merkez Emekli Evleri başvuru şartları!

TOKİ Afyon Merkez'de 180 ay veya 240 ay vade uygulanıyor. Toplamda 300 adet konutun satıldığı projede 500 TL başvuru ücreti ödeniyor. İşte TOKİ Afyon Merkez Emekli Evleri başvuru şartları...

TOKİ Afyon Dinar Evleri kura satışları!

TOKİ Afyon Dinar Evleri kura satışları kapsamında hak sahipleri 31 Ağustos Pazartesi günü belirlenecek. Projede 553 TL'lik taksitlerle konut sahibi olunabilecek.

TOKİ Afyon Dinar kura çekimi ne zaman?

TOKİ Afyon Dinar Evleri başvuru süresi dün sona erdi. Ödeme planı kapsamında 120 ay vade imkanı sunan projede aylık taksitler 553 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Afyon Dinar kura çekimi ne zaman?

TOKİ Afyon Emirdağ fiyatları!

TOKİ Afyon Emirdağ Evleri'nde yer alan toplam 1 adet konut satışa sunuluyor.TOKİ Afyon Emirdağ fiyatları 136 bin 274 TL olarak belirlendi.

afyon dinarpark evleri Haberi

afyon dinarpark evleri


Dinar Belediye bulanı Saffet acarın da katıldığı temel atna töreninde Dinar Park Evleri hakkında bilgi verdi. Nihat Çalışkan. "Bu inşaatın temel sistemi jet grafik dediğimiz yer altına kayalaştırma sistemidir. Birinci katlarımızda dükkânlar olacak. İşyerlerinin üstlerinde dairelerimiz olacak" dedi


Dinar Park 'ta yer alan daireler 85 ile 200 m2 arasında değişiyor. Dairelerde üçlü ankastre set bulunuyor.


70 DAİREDEN OLUŞUYOR 

Toplamda 70 daireden oluşan proje ile ilgili olarak depreme dayanıklılığı ve bölgede su olması ile ilgili de vatandaşları bilgilendirici bir konuşma yapan Çalışkan, vatandaşların bu konuda  rahat olmasını. uyguladıkları sistemin bu sorunları ortadan kaldırdığını ifade ederek şöyle konuştu. "Dinar'ın her yerinde su var. Birçok temel çeşitlerimiz var. önemli olan yapacağınız binanın temel sistemini binanın statiğini çok iyi ayarlarsanız burada korkulacak hiçbir şey yok. İstanbul'da...