16 / 05 / 2024

afyon emirdağ imar sorunu

afyon emirdağ imar sorunu

AFYON KARAHİSAR Belediyesinde uzun süredir devam eden Revizyon imar Planı çalışması tamamlandı ve de belediye meclisince oy birliğiyle onaylandı. Emirdağ 2014' e imar revizyonuyla girdi...

TOKİ Afyon 174 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den Afyon Emirdağ'a 174 yeni konut! İhalesi yarın!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Afyon Emirdağ'da metruk binalar yıkılıyor! 

Afyon Emirdağ Belediyesi ilçede bulunan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Amorium Antik Kenti'nin turizme kazandırılacağını açıkladı. Bu kapsamda, Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı.

TOKİ'den Afyon'a 174 yeni konut!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi 12 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Afyon Emirdağ 2. Etap 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Afyon Emirdağ 2. Etap 2020 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. TOKİ Afyon Emirdağ 2. Etap 2020 fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Afyon Emirdağ 2. Etap 2020 detayları...

Afyonkarahisar Emirdağ'da imar barışı anlatıldı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde imar barışıyla ilgili bildilendirme toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İnşaat teknikeri Halil İbrahim Yıldız, katılımcılara imar barışı hakkında bilgiler verdi. 

Türk Kızılayı Afyon Emirdağ'da inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Afyon İli, Emirdağ İlçesi, İnkılap Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

Afyon Çimento Fabrikası'nın imar planında değişikliğe gidildi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Çimento Fabrikası'nın bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildiğini söyledi. Başkan Çoban, "Alanda imar yapılanması titizlikle gerçekleştirilecek. Bölge yeni bir Karaman Mahallesi olmayacak" dedi.

Afyon Çimento'nun Güvenevler'deki fabrikasının imar planı değişti!

Afyon Çimento Sanayi'nin Güvenevler'de yer alan ve faaliyetine son verdiği fabrikasının imar planı konut ve ticari imara dönüştürüldü.

Türkiye Şeker'in Afyon'daki imar planı değişikliğine itiraz reddedildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. 'nin Afyonkarahisar'daki imar planı değişikliğine yapılan itirazı reddetti. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Afyon 1. Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınacağı alanın imar planı askıda!

Afyon Belediye Meclisi'nde alman karar sonrasında Konya yolunda bulunan ve sanayi sitesi alanı olarak tespit edilen arazi, İmar Müdürlüğü'nde askıya çıkarıldı.

Afyon'da otogarın çevresine yeni imar!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi toplantısında Çetinkaya ve İnaz mahallelerindeki bazı gayrimenkuller için satış kararları alınırken, Otogar çevresine yapılacak olan yeni imar düzenlemeleri de karara bağlandı.

afyon emirdağ imar sorunu Haberi

afyon emirdağ imar sorunu

Hazırlanan imar planı çalışması Emirdağ Belediyesi'nin yıllardır süregelen ve vatandaşların büyük bir bölümünün mağdur olduğu konulara çözümler getiriyor. 


Belediye Başkanı Cengiz Pala "32 yıldır yenilenmeyen revizyon planı çok hemşerimizi mağdur etti. Emirdağ'ın belli bir silüeti yoktu. Plan revizyonuyla bu durum ortadan kalktı. Katlarda kademeli geçişler ve silüetin kentsel estetiğe uygun görselliğe kavuşması sağlandı" dedi. 


Sabah...