05 / 05 / 2024

Afyon hastane projeleri

Afyon hastane projeleri

Afyon Kocatepe Üniversitesi Onkoloji ve Hematoloji Hastane binasının inşaatı hızla yükseliyor. 100 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen hastane binası 2017 yılı ikinci yarısında tamamlanarak hizmete açılacak.

Hüseyin Alhan: 5 yıldızlı hastaneler yaptık!

AK Parti Hükümetlerinin sağlık alanında devrim niteliğinde yenilikler yaptığını dile getiren Milletvekili aday adayı Hüseyin Alhan, illerin yanı sıra ilçelere de 5 yıldızlı otel konforunda hastaneler yapıldığını belirtti.

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor!

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor... Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyon 2023 projesi detayları...

TOKİ Afyon projeleri için tarih belli oldu! 216 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyon 2023 projeleri için tarih belli oldu. Tam 216 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ Afyon projeleri için düğmeye bastı! 2 yeni projede 216 yeni konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Evciler'de 126 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Afyon'a 578 konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

Türkiye Müteahhitler Birliği 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı!

TMB, 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı. Raporda, “Devam eden entegre sağlık yerleşkeleri ve hastane projeleri ile kentsel dönüşüm süreci ve konut satışlarının iç piyasaya canlılık katmaya devam edeceği değerlendirilmektedir” denildi.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Uğur Serdar Kargın Afyon'daki projeleri anlattı!

Afyonkarahisar’ın emirdağ İlçe Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, yaşamlarını Avrupa’da sürdüren Emirdağlı gurbetçileri yaz aylarında Emirdağ’da tutacak projeleri açıkladı.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu 9 hastaneden oluşacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan yaklaşık 3 bin 500 yatak kapasiteli Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu'nun inşası için proje alanına mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Ankara Etlik Hastane Sağlık Kampüsü için dev tesis kurulacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Afyon hastane projeleri Haberi

Afyon hastane projeleri

Adnan Menderes Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Uluslararası Antalya Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi’nin yer aldığı ADIM Üniversiteleri’nin 2. Grup İdari Toplantısı’nın açılışı AKÜ İbrahim Küçükkurt konferans salonunda gerçekleştirildi.


Onkoloji ve Hematoloji Hastane binası 2017’de hizmete girecek


Solak, 100 milyon TL bütçeli Afyon Kocatepe Üniversitesi Onkoloji ve Hematoloji Hastane binasının önemli bölümlerinden olan ve son teknoloji cihazlarla kanser tanı ve tedavisi hizmetlerinin verildiği Radyoterapi ve Nükleer Tıp binasının hizmete girdiğini belirterek, “Yataklı ana hastane binası ise 2017 yılı ikinci yarısında tamamlanarak hizmete açılacaktır” dedi. Solak, Teknopark ile ilgili bilgiler verdiği konuşmasında şu...