08 / 05 / 2024

afyon inşaat ihaleleri

afyon inşaat ihaleleri

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 4 milyon 242 bin 676 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

En gözde 10 inşaat şirketi son 3 yılda ne kadar kurumlar vergisi ödedi?

Kamudan en büyük ihaleleri kazanan inşaat şirketlerinin 2018, 2019 ve 2020 senelerinde ödediği kurumsal vergilerin miktarı açıklandı. 

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

Türk Kızılayı Afyon Emirdağ'da inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Afyon İli, Emirdağ İlçesi, İnkılap Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

Öndüç İnşaat'tan 400 konutluk proje!

Ahmet Ondüç Afyon'un inşaat sektöründe Türkiye'nin diğer illerinden önde olduğunu ifade etti. Öndüç İnşaat 400 konutluk proje hazırlığından oluğunu belirtti.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye inşaat yaptırılacak!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon Dazkırı ilçesi, Esentepe Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 6 Ocak'ta yapılacak işin toplam bedeli 7 milyon 681 bin 45 TL olarak belirlendi.

Afyon Sandıklı'daki gölet inşaatında son durum!

SANDIKLI Kaymakamı Faik Arıcan, Yunus Emre Mahallesi'ne yapımı devam eden gölet inşaatında incelemelerde bulundu.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon İli, Dazkırı İlçesi'nde kat karşılığı konut inşaatı yaptıracaktır. İşin bedeli 7 milyon 681 bin TL olarak belirlendi.

Mustafa Solak, AKÜ Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, yapımı devam eden onkoloji ve hematoloji hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Türkler Rusya'da yeni inşaat ihaleleri alabilecek!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün ekonomik ilişkilerin tekrar normale dönmesi için hükümetine talimat verdi. Türk iş dünyası temsilcileri, “Rus turistler tekrar Türkiye’ye gelecek, inşaat sektörü yeni ihaleler alabilecek " gibi yorumlar yaptı.

Afyon Çobanlar'daki Kuran Kursu inşaatı ne durumda?

Çobanlar İstasyon caddesinde eski Kuran Kursunun yerine Çobanlar halkının yardımseverlik örneği gösterek yaptığı bağışlar ile Diyanet vakfı tarafından yapılan Kuran Kursu inşaatında sona gelindi.

Hızlı Tren'in Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin inşaatı başlıyor!

2012 yılında başlanan İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi'nde, 167 kilometrelik Polatlı-Afyonkarahisar bölümünün ardından bu yıl Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin altyapı inşaatına başlanacak..

afyon inşaat ihaleleri Haberi

afyon inşaat ihaleleri

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü,  arsa karşılığı inşaat ihalesi yaptıracak. İşin bedeli 4 milyon 242 bin 676 TL olarak belirlendi.

1 - Yukarıda Tablo-2’de belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmazın, yükleniciye devredilerek, karşılığında Tablo-1’de belirtilen taşınmaz üzerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol (AKOY Protokolü) uyarınca projesine uygun olarak okul binası yaptırılmak üzere 2886 sayılı Kanunun 51/g maddesine göre Pazarlık Usulü ile 03/06/2020 Çarşamba günü saat 14:00’de Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü ihale salonunda ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT İHALESİ yapılacaktır.
2 - Tablo-2’de belirtilen taşınmazın tahmini bedeli olan toplam 4.242.676,20-TL üzerine artırım yapılmak suretiyle teklif alınacak, ihale sonucu oluşan bedel ile 4.000.956,00-TL inşaat maliyeti arasında Hazine lehine oluşan...